2024. június 16. - Jusztin

50 millió fontot fizetne a Chelsea Torres-ért

Az angol futballélvonal egyik rangos képviselője, az FC Chelsea akár 59 millió eurónak megfelelő 50 millió fontot is hajlandó áldozni azért, hogy Fernando Torres, az Európa-bajnok spanyol válogatott, egyszersmind az FC Liverpool csatára Londonban folytassa pályafutását.
2009. június 21. vasárnap 20:17 - HírExtra
A bulvárújság úgy tudja, hogy a Chelsea új vezetőedzője, az olasz Carlo Ancelotti nagyon szeretné szerződtetni a jelenleg a dél-afrikai Konföderációs Kupán a nemzeti csapatban jeleskedő támadót, s ugyancsak szívesen látná új klubcsapatában a spanyol válogatott csatársorának másik alapemberét, David Villát, akiért 41 és fél millió eurót ajánlott a londoni Kékek tulajdonosa, az orosz milliárdos Roman Abramovics.

A sztárigazolási tervekből azonban lehet, hogy semmi sem lesz, mert Villához az FC Valencia ragaszkodik, miként a liverpooliak spanyol szakvezetője, Rafa Benítez sem akar hallani Torres elengedéséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását