2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Lángoló autók Csepelen 2.0

Szombatra virradóra ismét autókat gyújtottak fel Csepelen; a gyújtogatásban két helyszínen összesen négy autó sérült meg - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Három hete szintén Csepelen öt autó gy
2009. január 17. szombat 13:51 - Hírextra
Két autó az egyik Árpád úti parkolóban gyulladt meg; az egyik teljesen kiégett. A tűz átterjedt a mellette parkoló kisebb autóra is, annak a hátsó kereke és lámpái égtek meg. A másik helyszínen, a Kis János altábornagy utca egyik parkolójában szintén egy autó teljesen kiégett, a tűz ott is átterjedt egy másik autóra.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója úgy értesült, hogy gyújtogatás okozta a tüzeket, ami a tűzoltók eloltottak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az ügyről.

December 26-án a XXI. kerületben nagyjából egy időben, nem azonos helyszíneken, de közel egymáshoz öt autó gyulladt ki. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást, és Budapest rendőrfőkapitánya, Tóth Gábor egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csepelen felgyújtott autók ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását