2024. május 17. - Paszkál

Részletek a csepeli kivégzésről, maffia a láthatáron!

A csepeli kettősgyilkosság körüli találgatások sajnos kezdenek elmenni egy nagyon nemkívánatos irányba. Az eset kapcsán az MSZP támadások célpontja lett. Igaz a legújabb eset, több mint furcsa: a pártban dolgozó hölgy az iwiwen üzent a gyanúsítottnak.
2009. január 15. csütörtök 13:02 - Pénzes Dávid
Deme és a maffia
Amikor Szemjon Mogiljevics, Magyarországon rendezte be a bázisát, Deme egy kisebb számítógépes munkát, talán szoftvertelepítést végzett a Schwinn-Csepel-nél. Mesélte, hogy mindenki pontosan tudta, hogy Szeva bácsi nem a kerékpárok iránti szerelme és jó üzleti érzéke miatt szerezte meg a céget, hanem pénzmosodának. Az akkori fizetésekhez mérten még a takarítónők is jól kerestek. Mint mondta, ennek a kisebb munkájának köszönhetően, amikor Szeva bácsi talpa alatt már Magyarországon is forróvá vált a talaj, őt is elhívták a maffiózó búcsú bulijára. Ebből az alkalomból mindenki komoly jutalmat kapott, még a takarítónők is harminc-negyven ezer forinttal többet vihettek haza, ami akkor azért nem volt olyan kis összeg - mesélte munkatársának Deme Gábor.(csepel.info)
Maffiavezérnek is dolgozott a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja, Deme Gábor, szocialista önkormányzati képviselő. A csepel.info értesülései szerint Szemjon Mogiljevics ismert ukrán-orosz maffiafőnök egyszer megbízást adott Demének, aki azt teljesítette is. Egy kisebb számítógépes munkát vállalt el a rettegett Szeva bácsi megbízására. A honlapnak nyilatkozó egykori kollégának Deme azt is eldicsekedte, hogy Szeva bácsi búcsúbulijára is hivatalos volt.

Az ismeretlen kolléga néhány erényét is felvázolta Demének. Szerinte jó tanár volt, remek előadóképességgel, valamint humorral. Mint mondja, ki tudott állni a diákjaiért is, ami fontos pedagógus erény.

MSZP-tag

Demével kapcsolatban persze a maffia-kapcsolaton kívül is sok a furcsaság. Az egyik, amit a Fidesz és a környékén lebzselő média szeret felnagyítani, az MSZP-s tagsága. Előkaparnak fényképeket, ahol Gyurcsány Ferenccel együtt látható, és minden oldalról szeretnék ezt a bűntényt az egész Szocialista Párt lejáratására felhasználni. Érthetetlen dolog, hiszen az MSZP e nélkül is éppen eléggé lejáratja magát egyéb ügyekben, egy ilyen bűncselekményhez viszont nyilvánvalóan nem lehet köze.

Deme Gábor egy ambiciózus ember, aki mindenáron szeretett volna felkapaszkodni a szamárlétrán. Ezt több kollegája is elismerte. Nyilván ezért lépett be a pártba is, így látta biztosítottnak a jövőjét. A jelek szerint nem is alaptalanul. Ismerve a nagy pártok működését, egy kellően elhivatott ember, aki mindnet feláldoz – legelőször a jó erkölcsöt – sokra viheti. Ám valamit elszúrhatott, így kerülhetett a kezére bilincs.

Az üzenet

Szeva bácsi
Mogiljevics cége, az YBM 1996-ban szerezte meg a Schwinn-Csepel Rt.-t.Budapesten Mogiljevics sztriptízbárokat, éjszakai szórakozóhelyeket működtetett, Bár őt gyanították az 1998-as Aranykéz utcai robbantás - amelynek áldozata lett Boros Tamás vállalkozó -, valamint Seres Zoltán alvilági üzletember 2000-es meggyilkolása mögött, ezen ügyekben nem indult nyomozás ellene. Büntetőeljárást csak egy esetben kezdeményeztek ellene Magyarországon, még a kilencvenes évek végén, az YBM-cégbirodalom bedőlésével kapcsolatban, számviteli fegyelem megsértése miatt, ám ő a nyomozás lezárulta előtt elhagyta az országot. Mogiljevicset 2008 januárjában tartóztatták le Moszkvában.
A rejtélyek a személye körül persze még mindig nem oszlottak el. Az iwiw közösségi portál jó példa erre. A gyilkosságok után szépen kezdett megfogyatkozni Deme baráti köre, majd a teljes adatlapját törölték.

A legmegdöbbentőbb mégis az az üzenet, amit Dr. K.-né Anasztázia írt Demének. A hölgy munkahelye az MSZP kultúrpolitikai osztálya. A szöveg így szól:
„Megmentünk Gábor! Az MSZP alapszervezet nevében megígérem, hogy mindent megteszünk a megmentésed érdekében. A Rendőrség is sáros más ügyekben, ha téged bukni hagynak ők is buknak ! Veled vagyunk Gábor! K. Anasztázia MSZP alapszervezet”

Természetesen a hozzászólást gyorsan eltüntették, a nyoma csupán az index.hu egyik fórumán található meg. Ám a csepel.info szerint többen látták az iwiw oldalán is. Ha az a szöveg komoly, akkor az megér egy misét, ha nem akkor meg kinek állt az érdekében feltenni. Persze felmerül az is, ha csak egy elmebeteg szórakozik, akkor miért kell eltüntetni ilyen gyorsan.

Akármi is az igazság, mérhetetlenül mocskos dolog lenne, hogy a két nagy párt még egy ilyen brutális bűntényt is arra használna fel, hogy egymással harcoljon. Ez már valóban az alja lenne a magyar politikai közéletnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását