2024. május 22. - Júlia, Rita

Nyilvánosságra került a kuruc.info néhány munkatársának neve

Polgár Tamás megnevezte a kurucinfo szélsőséges portál állítólagos főszerkesztőjét és két szerkesztőjét a blogjában.
2008. november 21. péntek 11:13 - Hírextra
Az MTI telefonon elérte az egyik állítólagos szerkesztőt, aki cáfolta, hogy bármilyen köze lenne a portálhoz. A férfi azt mondta, hogy korábban több helyen is megjelent ilyen feltételezés, és többször pert nyert ez ügyben. Hozzátette, hogy a Tomcat néven elhíresült Polgár Tamás ellen is jogi lépésekre készül.

Kijelentette, hogy az ügybe egyébként nem akar belefolyni, de "Tomcat pálfordulása finoman szólva is érdekes" - tette hozzá.

Polgár Tamás azután hozta nyilvánosságra az állítólagos főszerkesztő és a szerkesztők nevét, hogy csütörtökön egy őt bíráló cikk jelent meg a kurucinfo portálon.
A portált 2005-ben regisztrálták az arizonai Scottsdale-ben.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tavaly augusztusban kérte Takács Albert akkori igazságügyi minisztertől, hogy vizsgálja meg, milyen alkotmányos eszközök állnak rendelkezésre a portállal szembeni fellépésre.

Tavaly októberben az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium és a Legfőbb Ügyészség úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy gyakorlatilag az Egyesült Államoktól függ, ők tudnak-e tenni valamit a honlap esetleges jogsértő tevékenységének megakadályozására. A honlap idén nyáron leállt.

Draskovics Tibor igazságügyi miniszter július 21-én azt közölte, hogy a magyar hatóságok kérésére hallgattatták el az Egyesült Államokban az egy ottani szerverről üzemelő portált.
Az oldal augusztusban újraindult.

Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős tárca nélküli miniszter augusztus 22-én azt közölte az MTI-vel, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kurucinfo működtetése ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását