2024. április 28. - Valéria

Elfogták Tomcatet

A rendőrség hétfőn elfogta Polgár Tamást, aki különböző budapesti tüntetések gyakori résztvevőjeként vált ismertté az elmúlt években. A Tomcat néven az interneten blogot publikáló férfit körözés alapján fogták el a budapesti rendőrök - értesült az MTI.
2008. szeptember 29. hétfő 22:12 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az információt megerősítve azt közölte: este a II. kerületben igazoltatták, majd előállították P. Tamás budapesti lakost, akit becsületsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt köröztek.

Mint írják, P. Tamást azzal gyanúsítják, hogy februárban az interneten közzétett egy rendőrségi kihallgatásról szóló hangfelvételt, amelyen a kihallgatott többször sértegette a rendőrt. A férfi továbbá az interneten közzétett olyan kifejezéseket is, "amelyek a rendőr közmegbízásával összefüggő becsületének csorbítására alkalmasak, miszerint a tanút kényszervallatta".

P. Tamást a II. kerületi rendőrkapitányság többször beidézte gyanúsítotti kihallgatásra, ám ő nem jelent meg, és az elővezetés sem járt sikerrel, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 8. 09:11
aser kosher!
Nem akarod módositani nick neved?
Pl: "mocskos nyilas"-ra!

Takarodj te= mocskos nyilas!
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 7. 19:56
Hahahahahahahaha....
aser
2008. október 7. 15:26
Már előbb kellett volna elfogni!Ő és rombolói 8,5 milliárd Ft kárt okoztak nekünk Magyaroknak!Aki v édi ezt a csőcseléket,maga is azzá válik:nyilas csőcselékké!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását