2024. április 29. - Péter

Amikor beüt a bébibumm…

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy az őszi együttlétek gyümölcsei is lassan világra jönnek. Nincs ez másképp a hírességeknél sem: mind a hazai, mind a külföldi sztárok csemetéit nagy érdeklődés övezi. Ám kik is az új jövevények, akik érkezését ugr
2008. június 19. csütörtök 19:00 - Zelenij Linda
Amerikában hatalmas pénzeket fizetnek az újszülöttek első fényképeiért. Jennifer Lopez ikeriért közel egy milliárd forintot fizettek, Angelina Jolie első saját gyermekéért pedig közel hétszáznegyven milliót perkáltak ki. Nálunk ez még nem divat, de az érdeklődés itt is fokozott.
Ám nemcsak a megszületett csöppségek érdekesek, hiszen már anyukájuk pocakjában is kész celebek. Ilyenkor mindenki azon csámcsog, vajon miért dolgozik a kismama terhesen is vagy éppen miért nem. Ha császárral szül az adott sztár, az felháborító, ha éppen csendben, gyógyszer nélkül, mint Katie Holmes, az meg egyenesen botrányos. Hát igen, a médiának nehéz megfelelni. És akkor még nem beszéltünk a Demi Moore óta oly népszerű meztelen kismamafotókról,aminek akadt követője bőven, például Brigitte Nielsen és Monica Bellucci. S persze Magyarország celebjei sem akartak kimaradni a jóból. Az első bátor jelentkező Michelle Wild, ex-pornószínésznő volt.

A legfrissebb kismama Hollywoodban nem más, mint Ashlee Simpson, aki csak néhány hete jelentette be a nagy hírt. Egyelőre még büszkén rója az utcákat mélyen dekoltált ruhában.
Úgy fest Gwen Stefani sem tétlenkedett, mert a másfél éves Kingstonnak hamarosan hoz a gólya egy kistestvért.

A legnagyobb botrányhősnő pedig Angelina Jolie, akiről már az év eleje óta folyamatosan pletykálják, hogy terhes. Már éppen kezdett unalmassá válni, amikor is kiderült, hogy a kisasszony valóban terhes ikreivel. Ráadásul folyamatosan megy a találgatás: megszülettek e már a babák vagy sem. Úgy látszik, a „soha többé nem szülök gyereket” elmúlt nála. Lassan a Jolie-Pitt család ki fogja nőni a családi házat, de várhatóan a gyerekek fotóinak árfolyama elég magasra rúg majd, így valószínűleg bőven marad zsebpénzre is a szakajtónyi gyerkőcnek.

Ám hazánkban sem panaszkodhatnak a bulvárlapok, hiszen bőven van kiről írni. Gombos Edina terhessége körül már az elején botrányok voltak. Ugyanis a műsorvezetőnő szerette volna titokban tartani a nagy hírt, ám valamelyik jóakarója elárulta őt a sajtónak. Majd később felreppent a hír, hogy fél a császármetszéstől, amire lehet, hogy a szeme miatt lesz szükség. Erre mindenki arról beszélt, hogy Edina már előre magyarázza a bizonyítványt, és csupán kifogásokat keres.
Ez feltételezés valahol érthető is, hiszen a legnagyobb „császár-királynő” Victoria Beckham minden szülése mesterséges módon zajlott, sőt a rossz nyelvek szerint, egybekötötték a nagy eseményt némi hasplasztikával és zsírleszívással is.

Heidi Klum sem épp egészséges hozzáállásáról híres. Hiszen a gyermekáldás után két hónappal máris a Victoria Secrets showjában parádézott a kifutón. Érdemes itt ismét megemlíteni a Holmes- Cruise házaspárt, ugyanis a papa a szülés után ráállított a kismamára jó pár személyi edzőt, így Katien nyoma sem maradt a szülésnek mire oltár elé lépett. Catherine Zeta-Jones pedig az azóta bizonyítottan káros Atkins-diétával fogyott minden héten két kilót, ami szintén nem épp az egészséges ütem.

A nem túl bizalomgerjesztő módszereket Rubint Réka is követte. Neki ugyanis az orvosa mondta, hogy áldott állapotban is egészséges mozogni. Bár nem biztos, hogy arra gondolt, hogy az ötödik hónapig mindössze egy kiló hízás a javasolt, és hogy nyolc hónapos terhesen jó dolog a színpadon ugrálni.

Ám Gregor Bernadettnél sem áll meg az élet az új jövevény érkezése miatt, mivel a kétgyermekes anyuka a harmadik terhessége miatt sem hajlandó leállni. Nemcsak a sorozatot folytatja, amiben játszik, hanem egy új színdarabban is szerepelni fog.

Persze ugyanazok a nagyon okos szakértők bírálták Pierce Brosnan feleségét, Keely Shaye Smith-t, akin két gyermek után bizony maradt néhány felesleges zsírpárnácska.
A lényeg, hogy mindegy ki mit csinál a sztárok közül, akkor is szenzációként tálalja majd a bulvármédia. Ennek azonban előnye is van: legalább lesz miről beszélni, és újfent megállapíthatjuk, hogy a sztárok is csak emberek…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását