2024. május 3. - Tímea, Irma

Angelina Jolie hazudott?

Megszülettek-e vagy sem Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei? Napok óta ezt találgatják a hírességekkel foglalkozó elektronikus és nyomtatott sajtóban.
2008. május 31. szombat 11:06 - Hírextra
A CBS amerikai televízió bulvárműsora, az Entertainment Tonight pénteken azt állította, hogy Franciaországban világra jöttek az ikrek. A hírt egy magát megnevezni nem kívánó, a színésznő környezetéhez tartozó személy közölte, de további részleteket nem árult el.

A People amerikai magazin néhány órával később az Oscar-díjas amerikai filmszínésznő egyik, meg nem nevezett szóvivőjére hivatkozva cáfolta a szülést. "Angelina nem szült. Jól érzi magát, franciaországi otthonában családja körében tartózkodik" - mondta az illető.

Napok óta keringenek olyan értesülések, hogy már megszülettek az ikrek. Egyes francia lapok szerint már vasárnap világra jöttek a kicsik. A brit NOW magazin még a nevüket is tudni véli: állítólag két kislány született, és a nagymamák tiszteletére az Isla Marcheline és az Amelie Jane nevet kapták.
Jolie ikerterhességét hivatalosan mindössze két hete ismerte el egy interjúban a cannes-i filmfesztivál idején, ahol Clint Eastwood legújabb filmjének főszereplőjeként vett részt.

A Touch magazin ezen a héten számolt be arról, hogy a színésznőt orvosai július közepére rendelték kórházba, hogy császármetszéssel segítsék világra a gyerekeket.

A 32 éves Jolie és a 44 éves Pitt négy gyermeket, a 6 éves, Kambodzsából örökbefogadott Maddoxot, a 4 éves, eredetileg vietnami Paxot, a 3 éves, Etiópiából adoptált Zaharát és saját 22 hónapos kislányukat, Shiloh-t nevelik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását