2024. május 6. - Ivett, Frida

Zita megdöbbentő gyermekkora

A férfiak szépségideálja, Debreczeni Zita kiskorában a babák helyett pillangókésekkel játszott. Zita nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek szemében is a tökéletes nőt testesíti meg. Bevállalós és az extrém sportokat sem veti meg.
2008. június 17. kedd 19:30 - Hírextra
Liluék kedvéért pedig a keddi Csak Csajok adásában gördeszkára pattant, hogy megmutassa, ő sose volt és lesz dáma.

Azt hinnénk szépségideálunk kiskorában egy csilli-villi kislányka volt, és éjt nappallá téve barbizott. Ám a gyönyörű modell-lány nemcsak a babákat, hanem a tündérien aranyos lánykákat is nagy ívben elkerülte.

– Fiús családból származom, és sose babáztam. Tudom, furcsán hangzik, de így van. Ha jól emlékszem volt egy-két barbim, de csak díszként a polcon. Az iskolában leginkább a fiúkkal barátkoztam, nem szerettem és nem kerestem a cuki lányok társaságát. Bevallom őszintén nagyon idegesítettek, ahogy vigyáztak a ruhájukra – mondta Zita.

A sikeres modell lány pedig nem ilyen volt, ő kereste a bajt. Hiperaktív hölgyemény hírében állt, sosem bírt két percig egy helyben ülni. Mikor megszületett, édesanyja és édesapja azt hitték, kislányuk dáma lesz, az évek múlásával azonban rájöttek, csemetéjük egy angyalbőre bújt kis ördög.

– Néha rosszabb voltam, mint a két bátyám. Persze őket sem kellett félteni, mert megcsinálták a saját butaságaikat.

A csínytevések ellenére Zita szófogadó kislány volt. Szülei kérésére akrobatikát tanult, és csak ritkán hiányzott az iskolából.

– Két ellenőrzőm volt, az egyikbe a beírásokat írattam, a másikba pedig a dicséreteket.

Zita azonban az utóbbi pár évben visszafogott életet él. Az úri hölgyekhez hasonlóan neves eseményekre jár, és shoppingolni is szeret. A karatéval is felhagyott, ám ez nem azt jelenti, hogy nem is verekszik, mivel az 53 kilós modell bármikor megvédi magát.

Addig azonban, míg nem kell alkalmazni karate tudását, felesleges energiáit a wakeboarddal vezeti le.

– Másfél hete elkezdtem wakeboardozni. Szerintem nagyon ügyes vagyok egy kezdőhöz képest, bár erről a leendő tanáromat, Kinter Oszkárt kellene megkérdezni.

A gyönyörű modell-lány a sportolás mellett a nyarat kedvesével tölti. Elmondta, Ferenccel nemsokára Pekingbe utaznak az olimpiára, hogy a helyszínen szurkolhassak hazánk büszkeségeinek. Előtte azonban még Disneylandben is tiszteletét teszi a cserfes nőideál.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását