2024. május 3. - Tímea, Irma

Angelina Jolie-tól feláll a szőr a britek hátán

Egy felmérés szerint a hamarosan hat gyerekes anyuka a 3. legidegesítőbb sztár. A 32 éves színésznő nyert már ezt-azt életében, de azt bizonyára nem gondolta, és nem is remélte, hogy egyszer elhozhatja a legidegesítőbb hírességnek járó bronzmedált.
2008. június 10. kedd 11:15 - Hírextra
De vajon kik állnak a dobogó első és második fokán? A szigetország véleménye szerint az első díj az egykori Atomic Kitten csapat tagját, Kerry Katonát illeti. A sztár valószínűleg botrányos életvitelével idegesítette fel a szavazókat, hiszen a terhessége alatt látványosan dorbézolt: rendszeresen dohányzott, és az alkoholfogyasztással sem hagyott fel.

A második helyezett Peaches Geldof, aki tulajdonképpen arról híres, hogy Paris Hiltonhoz hasonlóan a partik botrányhősének számít. S ha már Parist emlegettük: természetesen ő sem maradt le a képzeletbeli listáról.

A szállodalánc-örökösnő áldatlan tevékenysége a 10. helyre volt elegendő, ami meglepő. Vajon miért gondolják az angolok, hogy a folyton jótékonykodó színésznőnél még Paris is jobb? Az okok közt nyilván szerepel az is, hogy Angelinának sikerült, ami eddig még senkinek: megszelídítette a földkerekség legsármosabb szépfiúját, Brad Pittet. Ezek után ne csodálkozzon, ha mindenki féltékeny rá.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását