2024. április 29. - Péter
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jimmy hírnevével próbál feltörni fia

Zámbó Krisztián nem tud kitörni apja árnyékából. Jimmy fia nemrégiben jelentette meg első szólólemezét, de sikere közelébe sem ér apjáénak.
2010. április 26. hétfő 09:30 - HírExtra
Zámbó Krisztián hosszú előkészületek után adta ki élete első albumát pár hónappal ezelőtt. A „királyfi” finoman szólva nem robbant a lemezzel a popvilágba, fel sem került a MAHASZ-lista élbolyába. De Krisztián nincs elkeseredve.

„Szép lassan építem a karrieremet, nem szabad kapkodni. Nekem duplán kell bizonyítanom, mert a közönség hozzászokott apu négy és fél oktávos hangjához, természetes, hogy tőlem is sokat várnak. Semmi bajom azzal, ha Jimmyhez hasonlítgatnak a rajongói, őket is szeretném elérni a dalaimmal” – magyarázta Krisztián, aki úgy érzi, hamarosan áttörhet.

„A héten elkészül a saját honlapom, és már a VIVA-n is a harmadik helyen van az első videóm, ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minél ismertebb legyek. Nem vagyok türelmetlen, komolyan veszem a dolgom” – magyarázta lelkesen Krisztián, aki hamarosan országjáró turnéra indul, s ezen már édesapját is „segítségül hívja”.

„Van egy-két haknim, de május végén lesz életem első önálló, élőzenekaros koncertje egy hajón. Ezt a show-t később szeretném országszerte, minden nagyvárosban bemutatni. A produkció különleges eleme lesz, hogy a Bárhol jársz című dalt duettben éneklem az édesapámmal. Az álmom az, hogy az év végén a Csepeli Munkásotthonban adjak egy telt házas bulit” – mondta el Krisztián.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását