2024. április 19. - Emma

Beteges! Brutális módon akarta kivégezni magát Jimmy sírján!

Jézusom! Zámbó Jimmy sírján akart öngyilkos lenni egy rajongó! Elképesztő erejű történet, mi is csak sírás után tudtunk kalviatúrát ragadni.
2009. június 19. péntek 11:59 - HírExtra
Ez immáron a második eset, hogy A Király sírjánál akart valaki meghalni. Bár, hogy akart-e, nos, ez nyilván megkérdőjelezhető, ahogy a Blikknek nyilatkozó pszichológus kerekperec meg is tette: feltűnési vágy állhatott az eset mögött – mondta a szakember.Szegény Dzsimi! Ha tudná, hogy a berettájával nem csak magát nyírta ki, hanem majdnem két embert kergetett a halálba... Sőt! Nem tudjuk, hogy az otthoni magányban hányan kerestek egy jó erős gerendát és beáztatott kötelet, mert nem tudták elviselni A Király nélküli világot.

Oh, mily’ nehéz az élet súlya! Hogy valakinek a mai nehéz gazdasági helyzetben arra is legyen ideje, hogy végiggondolja: Dzsimi halott, kimegyek a sírjára hasba szúrom magam a disznóölő késsel, meghalok, s akkor jó lesz (jaj, ebbe belegondolni is brutális). Micsoda lelki erő!

A megélhetésért vívott küzdelemből még megmaradó energiákat ugyanakkor értelmes dolgokra is fel lehetne használni, a hülyeségeken való agyalás helyett.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását