2024. május 2. - Zsigmond
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

"Győzikétől összehányom magam"

Ganxsta Döglégy Zolee. Ha az ember ránéz, kiveri a víz. Ha hallgatja, hát néha csak néz. Ha pedig meg akarja érteni, bizony ganxstásan kell gondolkodnia. De ha a lányáról beszél, már-már tisztes családapaként tetszeleg. A Hírextra interjújának segítségéve
2008. szeptember 18. csütörtök 18:39 - Gedei Szilárd


Ezek szerint biztosan találkozunk jövőre Svájcban a hoki vébén…

Az egészen biztos, bár nekem az az időszak elég mindenszagú. Svájc előtt ugyanis lesz egy utunk keletre, egy komoly rendezvényre – de többet erről nem mondok, mert nem akarom ellőni a szerencsénket –, ez két hetes távolmaradást igényel. Kazahsztán, Mongólia, de nem mondok többet, mert beszarsz! Utána pedig csak átmegyek a házon, köszönök az otthoniaknak, „Szevasztok, szevasztok”, és irány a vébé.

2014-ben viszont akár itthon, az Arénában is szurkolhatsz akár egy magyar-finn meccsen is.

Az óriási dolog lenne, hiszen óriási dolog az, amit ezek a srácok letettek az asztalra. Példát vehetnének róluk a magyar focisták is…

Netán a lányodat is el tudnád képzelni jégkorongozóként? Vagy ő is kemény rocker lesz?

Szívesen megtanítom arra, amit tudok. Női dobos amúgy is kuriózumnak számít még mindig. Megpróbálom majd mindenben segíteni, persze a józan ész határain belül, ez természetes dolog egy apának. Meg persze megpróbálom majd minél kevesebb dologban korlátozni, mert azt én is nagyon utáltam mindig. Ha például az én kedvencem a Motörhead, ő viszont a No Thanxet szereti, akkor legyen. Nem kell ráerőltetni semmit, mert az egy faszság, persze meg lehet próbálni alakítani az ízlését. De ha nem sikerül, akkor nem sikerül.

Akkor ezek szerint simán elengeded majd tizennégy évesen egy rockkoncentre a haverjaival?

Persze, én is elmentem annak idején és emlékszem is, miket csináltunk a lányokkal – mondjuk emiatt egy kicsit aggódom is. De miért ne engedném el, nem vagyok én valami neonáci, vagy terrorista, hogy láncon tartsam a lányomat.

Ha már szóba jött, egy SS jelmondat és egy sarló-kalapácsos tetoválásod is van, arról azonban semmit sem hallani, Ganxsta Zolee milyen politikai beállítottságú.

Én a totál anarchia vagyok. Engem a politika olyan fokon riaszt, hogy teljes mértékben, zsigerileg undorodom tőle. Egyszer például anyámék rávettek, hogy menjek el választani. Elmentem én, de olyan hülyeségeket ikszeltem be…

Pedig a zenekarok néha megfordulnak pártrendezvényeken is…

Voltunk már mi is egy MSZP-s gyűlésen. Meg is kaptam utána, hogy hülye rohadt kommunista. Isten őrizz, dehogy vagyok én kommunista, a sarló-kalapácsot is azért viselem, hogy soha ne felejtsem el, hogy mibe nőttem föl. Semmi mást nem jelent, csak azt, hogy annak idején kisgyerekként mindenhol ezt láttuk. Kövezzenek meg ezért, de nekem nagyon tetszettek például a második világháborús SS egyenruhák is – attól függetlenül, hogy rossz ideológiát képviselnek.

Erről nagyjából Győzike is így vélekedik. Hasonló showt vállalnál, mint amit ő is csinál?

Jujj! Már megint Győzike… Bármikor szívesen felpofoznám egy lapáttal. Nem fogják elhinni, de először engem kerestek meg attól a cégtől, aki később eladta az RTL Klubnak, hogy vállaljak el egy valóságshowt, ami az én életemről szól. Egyezkedtünk, egyezkedtünk, de nekem sok kikötésem volt, mert voltak fenntartásaim a dologgal kapcsolattal. Tele lett volna a tököm az első hétvégén az egésszel, és megverem az operatőrt is, az biztos.

De volt neked tévéműsorod, az Ötökör, amit aztán három adás után lekaptak a műsorról.

Ott az RTL vezetőség a nézettségre hivatkozott. Mi persze utánanéztünk az adatoknak, és kiderült, hogy sokkal szarabb műsorok is mehettek tovább – azaz valakinek szúrtuk a szemét. Talán azért, mert egy csomó buzi viccet elsütögettünk a műsorban, ott meg aztán van egy pár abból. Úgy látszik, egy kissé túlzásba vittük a buzizást, úgyhogy ki lettünk takarítva.

Ez egy ilyen világ…

Hát ez az. Ma már nem úgy megy, hogy csinálsz egy jó zenét és egyből játsszák a rádiók. Már nem ezen múlik sajnos.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását