2021. február 27. - Ákos, Bátor

Feltámadt az esküvőre

Felébresztettek a mesterséges kómából egy halálos beteg olasz asszonyt, hogy hozzámehessen élete szerelméhez. Az esküvő volt az utolsó kívánsága.
2008. szeptember 10. szerda 18:50 - Hírextra
A padovai kórház intenzív osztályán tartott esküvő után az asszonyt újra elaltatták. "Most már soha nem fog felébredni, de életének éberen töltött szakasza boldogan ért véget" - mondta az 50 éves Giovanna kezelőorvosa, aki szerint a hepatitis - májgyulladás - egy gyógyíthatatlan fajtájában szenvedő betegnek csak hetei vannak hátra.

Az asszonyt júliusban helyezték mesterséges kómába, hogy megkíméljék a szenvedéstől. A család ezután megjárta a bürokrácia útvesztőit, de végül sikerült megszervezni a házasságkötést. A polgári szertartás résztvevőinek - Enzónak, a vőlegénynek, az anyakönyvvezetőnek és a két tanúnak, illetve a vőlegény fiának - mind steril kórházi védőruhát és arcmaszkot kellett viselniük.

A menyasszonynak a fájdalmak és a fáradság ellenére sikerült kimondania az igen szót. Utána rögtön kómába merült. "Teljesült a kívánsága és olyan élménnyel álmodik tovább, amely csak a mi kettőnké" - mondta Enzo a La Repubblica című lap szerdai tudósítása szerint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását