2023. december 10. - Judit
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az SZDSZ sárba tiporja az emberi jogokat

A fideszes Révész Máriusz szerint, ha az emberi jogok sárba tiprásáról van szó, akkor működik az MSZP-SZDSZ-koalíció - a 2006. október 23-án megvert képviselő erről annak kapcsán beszélt szerdán, hogy az ügyben tett interpellációjára adott államtitkári vá
2008. május 28. szerda 12:46 - Hírextra
Révész Máriusz, akit rendőrök vertek meg 2006 október 23-án a Fidesz nagygyűlése után Budapesten, hétfőn interpellálta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium vezetőjét. Feltette a kérdést: mit várhat egy civil, ha egy országgyűlési képviselő ügyében sem eredményes a nyomozás, mert a rendőrség akadályozza az igazság kiderülését.

Az államtitkár válaszát - mondta a fideszes képviselő - megszavazta az SZDSZ-es Kuncze Gábor, hat liberális politikus tartózkodott, 13-an pedig nem szavaztak.

Révész Máriusz szerint ez azt mutatja, hogy a Gergényi Pétert kitüntető SZDSZ felülkerekedett az emberi jogokat pártoló SZDSZ-en; a párt liberális, ha pénzről van szó, de ha emberi jogokról, akkor sárba tiporja a liberális eszméket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását