2024. április 28. - Valéria

Ellentmondó értékelés

Az SZDSZ zalaegerszegi elnöke szerint Kóka Jánost és Fodor Gábort a megyei küldöttek fele-fele arányban támogatják elnökjelöltként, a párt megyei alelnöke viszont úgy látja, hogy a zalai küldöttek 70 százalékban Fodor mellett állnak ki.
2008. május 23. péntek 17:45 - Hírextra

A zalaegerszegi elnök az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "bár a híradások arról szóltak, hogy Fodor Gábor támogatottsága nagyarányú Zalában, ez nem fedi a valóságot, sőt az elkövetkező napok alatt is sokat változhat". Kóka János csütörtöki zalai látogatása után Vitkovics Péter úgy látja, hogy a fele-fele arányú támogatottság a reális.

A szabad demokraták zalai és egyben nagykanizsai elnöke Kovács Kálmán és mindkét szervezet alelnöke Röst János. Utóbbi hétfőn azt mondta az MTI-nek, hogy Fodort 70 százalékban támogatják a küldöttek.

A távirati iroda kérdésére pénteken úgy nyilatkozott, szerinte Zalában továbbra is Fodornak van előnye, miután a helyi csoportok nagy arányban álltak ki mellette, és a megyei választmányban is szinte egyhangúlag őt támogatták elnökjelöltként, de hozzáfűzte, hogy ezen az ülésen korábban nem vett részt Vitkovics Péter.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását