2024. április 24. - György

Léderer kritikusan fogalmazott Orbánról

A Fidesznek jelenleg semmiféleképpen nem érdeke az előrehozott választás, mert az ország nincs abban a helyzetben, hogy a jövőben osztogató politikát kezdhessenek el - mondta Léderer András, az SZDSZ ifjúsági szervezetének elnöke kedden egy tatabányai saj
2008. május 27. kedd 21:20 - Hírextra
"Olvashattuk a kiszivárgott információkat arról, hogy Orbán Viktor mit tervez hatalomra kerülése esetén. Ezek nem arról szólnak, hogy a Fidesz megválasztásával eljön a Kánaán. Az az érdekük, hogy minél rendezettebb állapotban lévő országot vegyenek át. Nem fognak ők rohanni az előrehozott választásokért" - fogalmazott az SZDSZ Új Generáció elnöke.

Léderer András szerint a szocialisták a népszerűségi mutatók alapján szintén nem fognak minden követ megmozgatni azért, hogy minél hamarabb az urnákhoz szólítsák a szavazókat, ezért ha a költségvetési törvényjavaslat tartalmazni fogja az SZDSZ néhány fontos javaslatát, akkor nem feltétlenül kell előrehozott választásokkal kalkulálni.

A sajtótájékoztatón Béki Gabriella, az SZDSZ ügyvivője elmondta: a kisebbségi kormányzáshoz kevesen fűznek reményt, azonban a helyzet a szocialistákat abba az irányba kényszeríti, hogy vállalható költségvetést tegyenek le az asztalra. A képviselő szerint a költségvetés és az ezt megelőző adómódosítás során válik el, tud-e tovább kormányozni a szocialista kormány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását