2024. június 16. - Jusztin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Károly herceg kampányol

A karib-tengeri körutazásának végén járó brit trónörökös, Károly herceg és felesége, Camilla szerdán felkereste a kingstoni Bob Marley emlékházat. A királyi pár azért szállt hajóra, hogy öt szigetet érintő utazása során felhívja a figyelmet a környezetvéd
2008. március 13. csütörtök 13:14 - Hírextra

A jamaicai Kingstonban időző uralkodópár szerdán több száz egymás sarkára hágó helyi lakos sűrűjében látogatott el a Rose Town közösségi centrumba, ahol Károly herceg környezetvédő alapítványa, a Foundation of the Built Environment működik. A trónörökös palántát ültetett a központban jelezve alapítványának célját: a kipusztított növényzet visszatelepítéséhez nyújtott segítséget.

A vizit egyik állomása volt a korán elhunyt Bob Marley múzeumának meglátogatása, ahol a világhírű reggae-zenész özvegye és fiai kalauzolták a herceget és feleségét. Az épület előtt a szimbolikus piros-arany-zöld színeket felvonultató rastafari zenészek pergő dobszólója pezsdítette fel a vendégek vérét.

Károlyék a tervek szerint még a jamaicai kormányfővel találkoznak és elnéznek a Montego-öbölbe is, mielőtt pénteken továbbhajóznának a 75 méter hosszú luxusjachttal. A hajó fedélzetén még tornaterem is található és 24 tagú személyzet gondoskodik az uralkodói pár és a kíséretükben utazó Kenneth Hall jamaicai főkormányzó, valamint Jeremy Cresswell brit főbiztos kényelméről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását