2024. május 2. - Zsigmond

A trónörökös felesége volt férjével nyaral

Együtt nyaral a volt férjével Camilla, Károly walesi herceg, brit trónörökös felesége. Cornwall hercegnője ezért Antigua Karib-tengeri szigetre repült - jelentette az Evening Standard londoni esti lap.
2008. február 29. péntek 15:59 - Hírextra

Az 59 éves Károly herceg jó hangulatban búcsúzott nyaralni induló hatvan éves feleségétől, akit kifejezetten buzdított az elutazásra. Camillához és annak volt férjéhez, a 68 éves Andrew Parker Bowles-hez rövidesen csatlakozik annak 66 éves felesége, Rosemery is. Camilla és a dandártábornok egykori férje, még mindig baráti kapcsolatban áll egymással - írta csütörtökön a brit lap.

"Soha nem szűnt meg Camilla rokonszenve Andrew-hoz" - mondta az újság riporterének a hercegnő egyik barátnője, hozzátéve, hogy "Andrew mindig támogatta őt, amint az egy igazi úriemberhez illik".

A lap értesülése szerint Cornwall hercegnője Antigua szigetén "fel akar töltődni", hogy erőt gyűjtsön az azt követő egyhetes hivatalos utazásra a brit trónörökös, Károly herceg oldalán a Karib-tengeren. A tizenegy napig tartó vitorlázás a "Leander" nevű jachton, amelyet a herceg egy üzletembertől kölcsönzött, Trinidadban kezdődik.

Camilla és Károly herceg, aki kétéves különélés után 1996-ban vált el feleségétől, Dianától, 2005 februárja óta házasok. Még 1970-ben ismerkedtek meg egy pólójátékon. Miután Károly 1994-ben a nyilvánosság előtt beismerte, hogy házasságtörést követett el Camillával, az asszony 1995-ben elvált lovastiszt férjétől, Parker Bowlestől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását