2024. április 27. - Zita

Rasztafári zarándokturizmus

Jamaica be kívánja indítani a vallásos turizmust az ország területén, hogy ezzel is fellendítse hanyatló gazdaságát - jelentették be kormánytisztviselők és üzleti vezetők.
2008. február 11. hétfő 08:56 - Hírextra
A 2009-ben elkészülő új konferenciaközpont ad majd helyet azon tanácskozásoknak, amelyeket a vallási érdeklődésű turisták látogathatnak a világ bármely pontjáról - mondta Edmund Bartlett idegenforgalmi miniszter.

Most kezdjük megérteni a vallási turizmus működését és piaci lehetőségeit világszerte. Ez egy hatalmas piac, amelyet Jamaica eddig lényegében kiaknázatlanul hagyott" - nyilatkozta a miniszter.
A világ vallási turizmusának piaca évente 18 milliárd dollár forgalmat és mintegy 300 millió turistát jelent a vallási turizmus coloradói központú világszövetsége szerint. Ez a piac egyedül Észak-Amerikában 10 milliárd dolláros forgalmat hoz.

"Jamaica számára mérföldkő lesz a vallásos turizmus beindítása" - mondta Tommy Cowan, az Ocho Rios-i keresztény zenei fesztivál egyik főszervezője és Bob Marley egykori menedzsere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását