2024. május 3. - Tímea, Irma

Szeretik a Zöld 7-est

Megújult honlappal várja a nézőket a Magyar Televízió természetvédelmi sorozata, a Zöld 7-es. A magyar táj értékeire április 12-ig lehet szavazni, ezentúl már interneten is.
2008. március 10. hétfő 10:46 - Hírextra

Az m2 játékos természetvédelmi sorozatát sokan nézik, eddig már több ezer szavazat érkezett a természetvédelmi értékekre, ritkaságokra - tudta meg az MTI munkatársa a Magyar Televízió illetékesétől. Bizonyára ezután még többen voksolnak majd, hiszen a műsor weblapján is lehet már szavazni.

A műsorban bemutatott harminc természeti érték - tájak, növények, állatok - egymással versenyeznek, de valójában a néző győz, hiszen az a cél, hogy elmenjenek, megnézzék, rácsodálkozzanak az emberek az ország szépségeire - olvasható az MTV közleményében.

A természetjárás a legolcsóbb és legkönnyebben igénybe vehető rekreációs lehetőség - mondta a műsorsorozat indulásakor Ifju György idegenforgalmi szakértő.

Hogy még nagyobb kedvet csináljanak a természetjáráshoz, olyan hírességek mesélnek kedvelt turisztikai célpontjaikról, mint Juhász Árpád geológus, tévés műsorvezető, Benkó Sándor zenész, Monspart Sarolta tájfutó, Trokán Péter színész, Novák Péter zenész és Süveges Gergő, a Magyar Televízió műsorvezetője.

A www.mtv.hu/7csoda honlapon nemcsak a természeti értékeket mutatják be: a nézők ötleteket, információkat kaphatnak a túrázáshoz, a magyar vidék felfedezéséhez.

Az ország hét legnépszerűbb természeti csodájára április 12-ig lehet szavazni interneten is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását