2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Otthon csak a New Jersey Devils nyert

Csak a New Jersey Devils nyert otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Az Ördögök a Philadelphia Flyerst múlták felül, míg a másik négy összecsapáson vendégsiker született.
2007. december 17. hétfő 15:12 - Hírextra
A New Jersey győzelmével már egymás után tizedszer múlta felül hazai jégen a Flyerst, amely sorozatban harmadik mérkőzését veszítette el.

Wayne Gretzky karrierje 1999-es befejezése óta először tért vissza aktív pályafutása utolsó csapatához, a New York Rangershez, azonban a vendég Phoenix Coyotes kispadján ülve. Minden idők egyik legjobb hokisának együttese Joel Perrault (két gól és egy assziszt) és Ilya Bryzgalov (34 védés) vezérletével simán verte a Parkőröket.

A Calgaryban három játékos összesen 12 pontot ütött össze hozzásegítve csapatukat sorozatban ötödik idegenbeli diadalhoz, ezúttal a St. Louis Blues ellen. A Flamesben Jarome Iginla két góllal, két assziszttal, Kristian Huselius egy góllal és négy assziszttal, míg Daymond Langkow két góllal valamint egy assziszttal zárta az összecsapást.

Az Anaheimet a gárdába most visszatért hátvédklasszis, Scott Niedermayer sem tudta megmenteni a San Jose Sharkstól elszenvedett hazai vereségtől. A szétlövéssel végződött találkozót Joe Thornton a 12. körben döntötte el a Sharks javára, amely ezzel a győzelmével egymás után már hatodszor nyert idegenben.

Eredmények:
New Jersey Devils-Philadelphia Flyers 4-2
New York Rangers-Phoenix Coyotes 1-5
St. Louis Blues-Calgary Flames 3-5
Chicago Blackhawks-Florida Panthers 1-3
Anaheim Ducks-San Jose Sharks 1-2, szétlövéssel
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását