2024. május 17. - Paszkál

Mi van a drogcsempész hátán?

Drog. Ugyanis két esetben, összesen 845,5 gramm marihuánát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban - értesült a HavariaPress.
2011. január 10. hétfő 13:07 - HírExtra
Egy román állampolgárokat szállító, német rendszámú kisbuszt ellenőriztek a napokban a NAV munkatársai az ártándi határátkelőhelynél. A csomagok átvizsgálása során harminc doboz adózatlan cigarettát találtak, amit lefoglaltak.

A sofőr feltűnően ideges viselkedése miatt átvizsgálták a ruháját is, és a belső zsebében, illetve a hátára ragasztva 610,5 gramm marihuánát találtak. A pénzügyőrök az 1,2 millió forint értékű drogot lefoglalták, a sofőr ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény miatt feljelentést tettek.

Vasárnap, szintén közúti ellenőrzés során, az M5-ös autópálya hetényegyházi pihenőjében találtak 235 gramm marihuánát, egy szerb állampolgárnál, aki egy osztrák rendszámú Mercedesben utazott. A közel félmillió forint értékű kábítószert a pénzügyőrök lefoglalták, a szerb férfit a rendőrség őrizetbe vette, visszaélés kábítószerrel bűncselekmény miatt eljárást indítottak ellene.
Forrás: Havaria/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását