2024. április 27. - Zita

Semjén: mélyreható változások kellenek

Ahhoz, hogy az oktatáspolitika sikeres legyen, mélyreható változásra van szükség a társadalomban és a kulturális környezetben egyaránt - mondta Semjén Zsolt.
2010. november 25. csütörtök 14:02 - HírExtra
Ahhoz, hogy az oktatáspolitika sikeres legyen, mélyreható változásra van szükség a társadalomban és a kulturális környezetben egyaránt - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a fővárosi Szabó Lőrinc Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium fennállásának 150. évfordulója alkalmából csütörtökön tartott jubileumi rendezvényen.

A kereszténydemokrata politikus kiemelte: ma az oktatásnak "viharos tengeren", a médiacégek nyomása következtében "morális ellenszélben" kell hajóznia. Hozzátette: sok újság, televíziós csatorna és internetes honlap abban versenyzik, hogy minél embertelenebb és természetellenes, személyiség- és közösségromboló dolgokat mutassanak be, amelyek - létrehozva saját torz tükörképüket - egy idő után normaként, "kvázi példaként" jelennek meg a társadalomban.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: akinek nincs megbízható ismerete az emberről, a világról, az védtelen és kiszolgáltatott, könnyen manipulálható lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását