2024. április 29. - Péter

Forrong a sztárvilág

A következő fáma indult útjára: a magyar nép elégedetlen! Talán, mert örökké jobbat akar! Kevésnek látja a fejadagot a büfében, a fizetést a számláján, de még a Tesco-gazdaságos élelmiszer sem vidítja fel!
2010. június 13. vasárnap 07:55 - Tóth Szilvia
A következő fáma indult útjára: a magyar nép elégedetlen! Talán, mert örökké jobbat akar! Kevésnek látja a fejadagot a büfében, a fizetést a számláján, de még a Tesco-gazdaságos élelmiszer sem vidít fel bennünket! Az elmúlt hetekben az esőzések zavarták idegeinket, mostanság pedig a forróságtól lehet „hőbutát” kapni! Ez, se jó, meg az se jó! De mi az, amivel még minket is hahotázásra lehet invitálni? Amitől úgy érezzük a „to much” is lehet felszabadító?

Elképzeltem, én mit kérdeznék, vagy éppen tanácsolnék a sztároknak, ha egy strandon röplabdázás közben beléjük botlanék! Először is tiri-tarka megjegyzésözönt zúdítanék rájuk, majd pedig biztosan leesne az állam, hogy az a bizonyos vakolat és csillogó vaku fénye mennyire is elhomályosítja az egész lényüket! Így természetes fényben, izzadság cseppekben fürödve pedig merőben másra asszociálok, amikor a celebek is olyanok, mint mi kifejezést mormolom.

A napernyő hűvöse alatt azon gondolkodom, vannak-e praktikáik, receptjeik, melyekkel könnyebben átvészelik a forrósággal járó mellékhatásokat? Mikor pedig filmszerű pörgetésbe kezdek, azok képkockái beleégetik a látottakat retinám sűrűjébe. Íme, a hétvégére érkező forróság elleni vakcina! (A mellékhatások elkerülése érdekében, ne olvassa tovább….)

Tüncikénk


A mi kis Tüncikénk, - ahogy egy ország mondja már magáénak, mintha csak a szomszédbeli kicsi ház asszonykájáról beszélnénk -, megszabadult védjegyé vált sűrű szemöldökétől. Felmerültek a kérdések, hogy erre most miért volt szükség?

Nem lehetett volna a nyelvét, vagy a karját? Miért a legfontosabb „szervétől” fosztotta meg magát? A válasz annyira banális: az előre látható 30 fok feletti napi időjárás rengeteg megpróbáltatásban részesítené a szemszőrzetek koronázatlan királynőjét! Befülled, ártó illatfelhőt bocsát a környező sztárbarátokra. Akik pedig szép számmal akadnak, legalább is a mobiltelefonjában. Valószínű ezért is nem lett tartósabb kapcsolt közte s a között a bizonyos izomhős Seagal között, valami ugyanis folyton ott „lógott” kettőjük között!

Elképzelhető, hogy több időjóssal is konzultált mielőtt meghozta ezt az életre szóló döntést, s meggyőzték, hogy előnyei mellett – ami azt rejti, hogy véd a káros ibolyán túli sugárzástól- gátolja az arcát a szép és egyenletes barnulás elérésétől. Már csak az a kérdés, hogy mikor gyógyul fel a régen szerezett napszúrásából?

Mohito,napozás, ...Pákó...

Mikor már azt hittem, hogy a lángost élménytelenül fogom elfogyasztani, valaki autós-Sthol rontott a házba! Kicsit megviseltnek tűnt, amit okozhatott a nagy kavarodás, ami mostanság körülötte zajlik, de a nagy meleg is közre játszhatott majdnem ájulási fázisában! Szerintem nem szóltak neki, hogy a mojito-t és a napozást nem feltétlen kellene párhuzamba állítani!

Azt is mondhatnám felforrt a vére, ami egy házi készítésű pálinka esetében kicsit több, mint amit még elbírhatott. A legőszintébb sajnálatomat csak Pákóra vetett figyelmem szakította félbe. A didikirály, aki nem a napozás miatt érkezett, rögtön dalra is perdült. Az izzasztóan meleg nap csúcspontja az volt, mikor rákezdett: add ide a didit…..Ha eddig nem lett volna forró a hangulat, most azzá vált, mert mindenki felkapta ruháját, nehogy valósággá váljon az ígéret!

Így esett, hogy véget ért a kalandtúrám. Rájöttem: azonnal szemöldököt kell gyantáztatnom, a klóros vizet kell részesítenem előnybe az alkohol mámorral szembe, sőt az is tanulság lett számomra, hogy a bikini felsőt több rétű csomóval kell fixálnom. Ekkor döbbentem rá, hogy a sztárvilág a 30 fok körüli melegben valóban „hőbutát” kaphat!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását