2024. június 15. - Jolán, Vid

Három magyar érem

Az utolsóként tatamira lépett magyar, Bor Marna (+100 kg) egy vereséggel búcsúzott a rotterdami cselgáncs-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
2009. augusztus 30. vasárnap 14:27 - HírExtra
A 2005-ben Hungária Kupát nyert paksi "nehézfiú" bemutatkozó mérkőzésén a tavaly olimpiai bronzérmes kubai Oscar Brysonnal került szembe, aki háromszor lett kontinensének legjobbja. A két versenyzőelső összecsapása egy-egy intéssel kezdődött, majd az ellenfél a meccs derekán egy dobásra vazaarit kapott. Egy perccel később a 22 éves magyar ültette fenékre karibi riválisát, ez csak jukót ért. Brysont a hajrában még megintették, így Bor neve mellé még egy jukó került, ám ez összességében kevésnek bizonyult. Mivel a nagy versenyeken idéntől már csak a negyeddöntős vesztesek kerülnek vigaszágra, Bor helyezetlenül zárta a vb-t.

A nap másik magyarja, Hadfi Dániel (100 kg) korábban ugyancsak egy vereséggel fejezte be szereplését.

A 11 dzsúdósból álló magyar küldöttség tehát egy ezüst- (Mészáros Anett) és két bronzéremmel (Karakas Hedvig, Ungvári Miklós) zárta a rotterdami vb-t.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását