2024. április 26. - Ervin

Elképesztő! A Harry Potter sztárja büszke, ha melegnek nézik!

Daniel Radcliffet már sokszor melegnek nézték, bár ő nem tartja magát annak, mégis jól esik neki, hogy ha annak tekintik.
2009. július 17. péntek 10:59 - Kővári Adrienn
A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe már meg sem lepődik azon, ha melegnek nézik őt, igazából csodálatosnak tartja ezt. Hogy miért is gondolkodik így, azt elmesélte a The Sun-nak.

„Egész életemben melegekkel voltam körülvéve, velük nőttem szinte fel. Ezért is hiszik rengetegen azt, hogy homoszexuális vagyok, mert rengeteget találkozom velük. De én ezen abszolút nem bosszankodok, sőt! Ez nekem megtisztelő, hogy annak tekintenek engem is.” – mesélte Daniel Radcliffe.

Biztos, hogy lányokkal randizik?


Nemcsak ezért vádolják meg ezzel az emberek úton útfélen, hanem azért is, mert amikor az interjúiban arról beszél, hogy éppen randizgat, akkor sosem erősíti meg, hogy lány-e az illető. Azt tudjuk, hogy egy időben Emma Watson, a Harry Potter Hermione-éja volt a barátnője.

Ő még sosem nyilatkozta magáról, hogy meleg lenne, pedig az internetre már kerültek fel hasonló kinyilatkoztatások. Mi az igazság?

„Nem szoktam blogolni, vagy chatelni, de a barátaim már annál inkább. Egyszer az egyikük azt találta felírni, hogy "Daniel Radcliffe meleg. Olyan arca van, mint egy melegnek".” – mesélte viccesen a színész.

Premier és csók

Tegnap végre bemutatták Amerikában is a Harry Potter és a Félvér herceget. Ebben a részben csókolja meg végre Ginnyt, azaz Bonnie Wright-ot. Annyit tudunk csak, hogy Daniel elégedett volt a csókkal, kellemesnek találta, de semmi több. Vele szemben a színésznő tovább részletezte az intim jelenetet. Ő egy kicsit zavarba jött tőle, mert gyerekkora óta ismeri Danielt, s nagyon furcsa volt neki, hogy csókolózniuk kellett. Ennek ellenére meg volt elégedve partnerével.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását