2024. április 26. - Ervin

Durva! Király Viktor átveri a rajongóit?

A megasztáros énekes ikertestvére, Király Benjamin bevallotta, hogy megfordult már a fejében, hogy milyen lenne, ha beugrana testvére helyet egy-egy fellépésre.
2009. július 15. szerda 18:39 - HírExtra
Az ország leghíresebb ikerpárja Király Viktor, és Király Benjamin már sokszor eljátszottak azzal a gondolattal, hogy összekeverik egymást. Hiszen, ha mindketten Király Viktor néven élnének, akkor dupla annyi pénzt bezsebelhetnének, és még a rajongók is sűrűbben láthatnák őket.

Benjamin bevallotta, hogy sokszor képzeli azt, hogy ő a Viktor, már többször is összetévesztette magukat az identitászavaros Benjamin. Ezért az egyik celeb partin poénból egy nagyon ócska szemüvegben jelent meg. Maga sem tudja pontosan, hogy miért vette azt magára, hiszen viselni sem tudta, de jó poénnak tűnt.

A nagy terv

És, hogy milyen is az énektudása? Hiszen a fellépésekhez hang is kellene.

- Nem ugyanúgy, hanem még jobban énekelek, mint a tesóm! Ha ő Pécsett van, én pedig Szegeden, dupla gázsit kapunk, teljesen megéri! - meséli Benjámin nevetve.

Szép, és vicces gondolat, bár sosem próbálnák ki a való életben. Nem szeretnék becsapni a Viktor rajongóit, ezért Benjamin mindig előre szól, amikor összekeverik őket, hogy elkerüljék a félreértéseket.

- Egész életünkön át összetévesztenek minket, hiszen ikrek vagyunk. Ezeket megszoktam, most csak annyi változott, hogy még több ember teszi ezt. Még sohasem gondolkodtam azon, hogy megváltoztatom a hajam, vagy egyéb dolgot magamon. Miért tenném? Nem szégyellem a tesómat! - mondta Király Benjámin.

Abszolút nem bánja ezt a kavarodást, mert a lányoknál nagyon jól tud jönni, mikor azt hiszik, hogy ő a Viktor. Igaz, az ízlésük teljesen különböző, mert Benjamin a latinosabb hölgyeket kedveli, míg Viktor a magas, vékony, modell alkatú lányokat kedveli.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását