2024. április 26. - Ervin

Ronda bugyiját mutogatta a Harry Potter üdvöskéje! - képpel

A Harry Potter londoni bemutatóján nagyot alakított a Hermione bőrébe bújt Emma Watson: megmutatta előbb a melleit a fotósoknak, majd a bugyiját is.
2009. július 9. csütörtök 14:29 - HírExtra
Kedd este tartották a Harry Potter hatodik részének a bemutatóját a londoni Leicester Square-en, ahol a szakadó eső várta a rajongókat és a színészeket is. Ennek ellenére több ezer érdeklődő látogatott ki a szakadó esőben a bemutatóra.

Nem is maradtak látvány nélkül ugyanis a viharos szél nem nagyon kedvezett a lenge ruhában a vörös szőnyegre lépő Emma Watsonnak, aki a Harry Potter női főszereplője. Már a kocsiban előbukkant a kerek melle, de a fotósok elé lépve bugyiját csodálhatta meg mindenki. A mutogatás biztos nem volt tervezett, mert egy annyira ronda, és öreges fehérneműt viselt, amit egy jó ízlésű tizennyolc éves lány biztosan nem húzna magára.

A fiúkat sem kellett félteni, mert Daniel Radcliffe, és Rupert Grint úgy döntöttek, ha már esik az eső, akkor tényleg essen, és nem voltak hajlandóak esernyő alá állni. Így percek alatt bőrig áztak, s így csurom vizesen szórakoztatták a közönséget.

Hazánkban majd július 23-án mutatják be a Harry Potter és a Félvér herceg mozifilmet, reméljük akkor efféle botrányoktól mentes lesz a show, ugyanis Hermione sose mutogatta volna így magát.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását