2024. április 29. - Péter

Mi lesz Vágó Istvánnal? Sem RTL Klub, sem TV2, hanem ...

Vágó István elhagyta az RTL Klubot. A népszerű műsorvezető nehéz szívvel vált meg korábbi munkahelyétől.
2009. április 30. csütörtök 16:59 - HírExtra
Vágó István búcsúzott. A napokban végleg kiköltözött az RTL Klub székházából, összepakolta a dolgait és bezárta irodáját, azt, amelyben közel egy évtizedig dolgozott. Az egyik bulvárlapnak őszintén bevallotta: „nehéz volt a búcsú”.

„Bevallom nagyon nehéz volt. Leültem a székembe, és felidéztem az elmúlt évtized történéseit. Nagyon szép emlékek fűznek oda, szerettem az RTL–nél dolgozni. Ez amolyan lelki búcsú volt, amit teljes nyugalomban tehettem, ugyanis senkivel nem futottam össze. Jónéhány kollégával tartom a kapcsolatot, hiszen sok barátom van ott” – összegezte érzéseit Vágó, aki elmondta közben azt is, hogy nem tartja valószínűnek, hogy egyhamar visszatér az RTL képernyőjére.

„Korai erről beszélni. Az ember nem megy oda vissza, ahonnan eljött. Oka volt annak, hogy felmondtam, és ezek a körülmények nem változtak.”

A bulvárlap munkatársa természetesen rákérdezett arra, hogy ezután mihez fog kezdeni. S bár nem árulta el, hogy ősszel melyik csatornán folytatja, a tévés pletykák szerint a TV2 képernyőjén fog feltűnni.

„Megjelentek különböző híresztelések, miszerint már megkezdődött a próbaadások forgatása a TV2-nél. Ez nem igaz, csak cáfolni tudom” – mondta határozottan a kvízkirály.
„Tény, hogy nem ülök karba tett kézzel, új műsorokra készülök. Kettőn is dolgozom, az egyik saját ötleten alapul, a másik liszensz. Hogy melyik csatornával kötök szerződést, azt egyelőre nem árulhatom el” – mondta sejtelmesen a népszerű műsorvezető.

Vágót tehát nem kell félteni. Az évtizedek alatt megszerzett tekintélyével és népszerűségével valószínűleg nem egy kisebb tévéadón fog feltűnni. S bár ő még titkolózik, azért azt lehet sejteni, hogy egy országos csatornán fog feltűnni. A kérdés tehát már csak az: MTV vagy TV2?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását