2024. április 26. - Ervin

Ennyi volt! Végleg távozik a Barátok közt színésznője!

Marenec Fruzsinát, azaz Harmathy Emmát ma láthatják utoljára a nézők a Mátyás király téren, ugyanis végleg távozik a népszerű sorozatból.
2009. április 28. kedd 19:16 - HírExtra
Ennyi volt, Marenec Fruzsina végleg búcsút mondott az RTL Klub népszerű sorozatának, a Barátok köztnek. Az igaz, hogy már hónapok óta nem forgat, de Harmathy Emma ma távozik véglegesen.

A történet úgy szól, hogy amióta elvesztette, pontosabban lelépett tőle sokkal idősebb barátja, Alex, azóta Emma nem nagyon találta a helyét a Mátyás király téren. Az ember eleinte azt hihette, hogy lassan megőrül szegény lány, ugyanis üldözőbe vette Alexet, s addig nyomozott utána míg végre megszerezte a telefonszámát.

Igen, de mikor utolérte, és felhívta telefonon, nem az Alex vette fel, hanem egy nő. Ez teljesen betett szegény Emmának, ezért úgy döntött, hogy mégis elfogadja azt a külföldi ösztöndíjat.

Fájdalmas búcsú

- Öt évig szerepeltem a sorozatban, rengeteg pozitív élményben volt részem, ezért egyet sem tudnék kiemelni. Az életem gyökeresen megváltozott akkor, amikor megkaptam Emma szerepét, hiszen akkor még csak egy 15 éves hódmezővásárhelyi tinilány voltam. Fel kellett költöznöm Budapestre, és megtanulnom magamról gondoskodnom. – mesélte Fruzsina.

Eleinte még élvezte is, hogy megállítják az utcán, de mikor a sorozat ahhoz a részhez érkezett, amikor Zsuzsa és Emma konfliktusba keveredtek, onnantól kezdve már nemcsak kedves megjegyzéseket kapott. Viszont szívesen beszélgetett bárkivel, aki megállította.

Az idősebb pasikra gerjed

Bevallotta, hogy nemcsak a sorozatban szeretett bele egy jóval idősebb férfiba, hanem az életben sem a fiatalokhoz vonzódik.

- A párom tíz évvel idősebb nálam. Nekem a korkülönbség az alap, sosem kezdtem húsz éves fiúkkal. A kedvesem civil, ezért számára furcsa, hogy engem mindig felismernek, de jól tudja kezelni. Annyit kértem csak tőle, hogy ha valaki belém köt, azt hagy intézzem el én. – mesélte Fruzsina.

Még nem szeretett volna terveiről beszélni, mert babonásnak tartja magát. Az biztos, hogy továbbra is tartani fogja a kapcsolatot a munkatársaival, és az is biztos, hogy érdekli a műsorvezetés. Szívesen lenne házigazda egy számára kedves műsorban.
Forrás: HírExtra/RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Honey14
2009. április 28. 20:42
Neeeee Emmát neeeee,ő volt a kedvencem!!! Csifó Dorina is elment!!! Neee :'(
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását