2024. április 24. - György

Szenzáció! Benkő Dániel megtalálta élete nőjét - videó!

Végre megtalálta! Benkő Dániel dalt ír, szobrot és festményt készít új múzsája tiszteletére. Élete nője? Úgy néz ki. De a hölgy tud minderről?
2009. április 8. szerda 07:50 - HírExtra
Mint azt a HírExtra is megírta, az egyre hülyébb, magát meztelen lantművésznek nevező „aljaceleb” néhány hete, az RTL Klub reggeli műsorában találkozott először Labancz Lilla színésznővel, az Álom.net című új magyar film főszereplőjével.

Benkőt azonban már első látásra elbűvölte a lány szépsége és azóta sem tud leakadni róla, gyermekien rajong választottjáért ennek ahol és amikor csak teheti hangot is ad.

– Őszintén tisztelem és csodálom – áradozott a Cool TV műsorában is Benkő a nagy Ő-ről. – Ő a totális nőiesség megtestesítője! A múzsámmá vált – mesélt fennkölt hangon az egyébként magát egyre őrültebb tettekre és kijelentésekre ragadó péniszkirály.

Kíváncsi Labancz Lillára? Ismerje meg a szőkeséget új filmjének hivatalos előzeteséből!

S hogy ne csak a szavak beszéljenek, a szőke színésznő iránti rajongását „művészeti alkotásokkal” is kifejezte már: szobrok és festmények hada látott napvilágot Benkő műtermében. Sőt dalok is léteznek, melyeket már elő is adott szíve választottjának.

De mit szól mindehhez a színésznő? Meglepő módon tetszenek neki Dániel alkotásai, főleg a róla elnevezett festmény áll közel a szívéhez, hiszen – igazi szőke ciklonként odavan a lila és a pink színekért.

S mit szólnak mindehhez a Lilla főszereplésével készült film producerei? Valószínűleg mosolyognak a bajszuk alatt, hogy még ez az őrült lantművész is csinálja nekik a hétfői premier előtt a felhajtást.

Vagy mindez nem véletlen?
Forrás: HírExtra/Cool Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását