2024. április 23. - Béla

Megtörte a csendet! Végre megszólalt a szakítást megsínylő modell!

Debreczeni Zita köszöni szépen, jól van. Pedig lehet, hogy nem is. Vagy ennyire gyorsan át lehet vészelni egy másfél éves kapcsolat elvesztését? Zita végre bevallotta, hogy mit is érez igazából!
2009. április 6. hétfő 07:59 - HírExtra
Mint ahogyan azt a HírExtra is megírta, Debreczeni Zita nemrég szakított párjával. A modell mindeddig nem beszélt nyíltan a szakításról, most azonban megtörte a hallgatást! A szemrevaló modell a Fókuszban mesélt magánéletéről, azt azonban most is tagadta, hogy a Kedves Ferenc nevezetű milliomos fiatalemberrel egy harmadik ember miatt váltak volna külön.

– Ilyen szakításom még nem volt, ennyire bonyolult – mondta Zita a tévékameráknak. – Az, hogy ez mennyi embert érdekel, az teljesen megdöbbentett. Eleinte borzalmasan bántott, iszonyatosan ideges voltam, aztán csak nevettem – folytatta a népszerű modell.

Csak nevet rajta? Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy valóban szerelem kötötte-e egymáshoz másfél évig a feleket ebben a kapcsolatban...



Naná, hogy Debreczeni azt hangoztatja: véleménye szerint ezt a kapcsolatot abszolút szerelemnek lehetett nevezni, és aki azt hiszi, hogy ez nem az volt, az borzalmasan téved.

De akkor mi tette tönkre ezt az abszolút szerelmet?

– Voltak apróbb féltékenységek bennem, de nem hiszem, hogy túlzásba vittem volna – nyilatkozta az így egyedül maradt szépség. – Nincs senkim. Egy ideig férfit magam mellett nem nagyon szeretnék tudni. Neki sincs senkije, és nekem sincs senkim, nincs harmadik fél a történetben – tette még hozzá Zita.

S még valami: Debreczeni Zita az interjú végén azért még megemlítette, hogy nagyon örülne, ha a bulvársajtó békén hagyná végre.

Csak hát ugye, aki celebnek áll, az ne csodálkozzon, hogy néha…
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását