2024. április 19. - Emma

Zseniális! Elképesztő! Ez az év gólja - videó!

Nem mindennapi góllal alázta meg a Wolfsburg támadója a hétvégén a Bayern München csapatát. Íme Grafite gólja, melyet a szakemberek és a szurkolók már az év góljaként emlegetnek!
2009. április 6. hétfő 18:29 - HírExtra
Nem elég, hogy a Wolfsburg csapata a Bayern elleni hazai győzelmével beelőzött mindenkit a Bundesliga tabelláján, de elképesztően tette azt! Szegény bajoroknak már önmagában is fájhatott az öt kapott gól (5-1 lett a vége), a „Farkasok” utolsó gólját azonban olyan szemtelenül juttatta Rensing hálójába a brazil támadó, Grafite, hogy talán még a Bayern-fanatikusok között is voltak néhányan, akik összepisilték magukat a gyönyörűségtől.

Nem csoda hát, hogy Németország mellett az egész világ erről a gólról beszél a hétvége óta, a videómegosztó portálokon is elképesztően keresett lett Grafite neve.

S hogy mit szólt az öt kapott gólhoz és kiváltképp ehhez a megalázó találathoz Jürgen Klinsmann, a bajor sztárcsapat trénere? A hírek szerint a lefújás után megfenyegette játékosait, hogy ha még egyszer így játszanak a bajnokságban a legtöbben új munka után nézhetnek.

Lehet, hogy néhányan a keretből a Grafite gólja okozta sokk miatt már el is kezdték nézni az álláshirdetéseket…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását