2024. április 19. - Emma

Döbbenet! Liptai Claudia inkább bulizni ment beteg férje ápolása helyett!

Huszonöt éves a Gór Nagy Mária Színitanoda, ebből az alkalomból pedig óriási bulival ünnepeltek az iskola egykori és jelenlegi tanulói.
2009. április 3. péntek 16:59 - HírExtra
Negyed évszázados a Gór Nagy Mária Színitanoda! Meg is ünnepelt rendesen ezt a jeles évfordulót az egykori és mostani növendékekből álló vendégsereg. Liptai Claudia is felbukkant, hátrahagyva ágyban fekvő beteg férjét.

Aki korán érkezett a mulatságra, szemtanúja lehetett, amint R. Kárpáti Péter, az iskola tanára a VIII. kerületi Tanoda lépcsőjén ülve várja a vendégeket. A piros szőnyeget színes pokrócok helyettesítették, amelyre aztán a házigazda, Gór Nagy Mária is lehuppant.

Hogy kik voltak ott a hihetetlen partin? Például Fésűs Nelly, LL Junior és Király Viktor, a negyedik Megasztár szériájának győztese az elsők között érkeztek. A tanodát régi képek díszítették, valamint archív videofelvételek a régmúltból.

R. Kárpáti Péter, a Barátok köztből is ismert egykori diák zsíros deszkákat gyártott a gyerekekkel,meg is zabálták az összeset az est végére az éhes színész(növendék)ek.

Schubert Éva, Ábel Anita és a várandós Farkasházi Réka is tiszteletét tette az eseményen. Sőt Liptai Claudia is befutott kisvártatva egy óriási csokor virággal – otthon hagyva beteg férjét, Gesztesi Károlyt!

Gór Nagy Mária az egykori növendékekkel együtt hajnali háromig mulatott, régen érezte ilyen jól magát.

– Fantasztikus volt a buli! Mindenki, de még az újságírók is úgy távoztak a Tanodából, hogy köszönjük. Többen megjegyezték, olyan hihetetlen, hogy ilyen összetartó erővel bírok – áradozott saját intézményéről kis országunk legtöbb színészét kinevelő tanoda igazgatóasszonya.

Mit is tehetnénk ehhez még hozzá? Még nagyobb bulit kívánunk majd az ötvenéves évfordulóra!
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását