2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Forró csókok a forgatáson! Mi történt Steiner Kristóffal?

Csók csattant el Labancz Lilla és Steiner Kristóf között. Hogy ez miért meglepő? Mert köztudottan Kristóf meleg.
2009. április 7. kedd 09:59 - Kővári Adrienn
Steiner Kristófot senkinek sem kell bemutatni. Ha valaki mégsem ismerné, annak elég annyit mondani, hogy ő volt a VIVA televízió műsorvezetője éveken keresztül. Szerepelt több filmben is, mint például az Argóban, és ő volt az első, aki bevallotta ország világ előtt, hogy a fiúkhoz vonzódik.

Ezért is lepődött meg mindenki, amikor hirtelen megcsókolta Labancz Lillát, az Álom.net forgatásán. Ő az a szőke lány, aki a főszerepet játssza ebben a tini vígjátékban.

- Rengeteget beszélgettünk Lillával a forgatások szünetében. Elragadó a személyisége, egyszerűen megfoghatatlan, különös kisugárzással rendelkezik. Ezért lehet, hogy az egyik közös jelenetünk során megcsókoltam őt. Pillanatok alatt lejátszódott az egész, nála jobban csak én voltam meglepődve. – árulta el Kristóf a Borsnak.

Annyira hirtelen jött ez a csók, és még nagyon hosszú sem lehetett, mert még a fotósnak sem sikerült lencsevégre kapnia. Sokáig még párjának sem merte elárulni a lopott csókot, de aztán mégis csak túl esett rajta.

- Nathannak csak pár nap múlva mertem elárulni. Nem rendült meg a kapcsolatunk, tudja, hogy csakis őt szeretem. – tette még hozzá Kristóf.

Tehetségét, és sokszínűségét tanúsítja az a tény is, hogy ő nemcsak szereplője a filmnek, hanem a társ-forgatókönyvírója is.

Lillát is megkérdezte a napilap, szerinte semmi meglepő sem volt Kristóf csókjában.

- Hirtelen történt az egész, mire felocsúdtam, már vége is volt, még meglepődni sem volt időm. Először persze nem tudtam hova tenni a dolgot, de végül is Kristóftól ez nem meglepő, vele akár a végletekig is el tudok hülyéskedni, ha kell. – mesélte Lilla.

Azért a lány barátjának a véleményére is kíváncsiak lennénk, hogy ő milyen szemmel nézte ezt az ártatlan csókot, mert hogy az, abban biztosak lehetünk. Nem ő az első lány, akit Kristóf megcsókol puszta szeretetből. Állítólag megesett ez már Zimány Lindával, de még Kelemen Annával is.

Nem olyan régen azt mesélte Kristóf az egyik tévés műsorban, hogy megeshet, hogy külföldre költözik, mert párjával, a török Nathannel szeretne egyszer gyermeket is vállalni. Ő tényleg szerelmes, és még álmaiban sem csalná meg kedvesét.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását