2024. április 25. - Márk

Biszex nő a csali! Ebből irtózatos botrány lesz!

Ez döbbenetes! Itt a legújabb Nagy Ő, ezúttal minden eddiginél botrányosabb formában! Ez a műsor ki fogja csapni a biztosítékot!
2009. április 3. péntek 17:59 - HírExtra
Újabb nagy ő-keresés, ezúttal azonban kicsit máshogy. Külföldön szinte mindenhol botrányt okozott a szóban forgó műsor. A Tila Tequila – Szerelem egy húzásra című műsorban figyelemmel kísérhetjük, hogyan találja meg Tila a párját hétköznaponként és szombaton az egyik magyar zenetévé, az MTV műsorán. A leszbikus és heteroszexuális versenyzők mind ugyanannak a lánynak a kegyeiért küzdenek. Csakhogy a versenyzőknek elfelejtették megemlíteni, hogy a főszereplő biszexuális…

Kis országunkban sokan vannak, akik nem tudják, ki is az a Tila Tequila. Most megmutatjuk! Az alábbi videóban Tila énekel nekünk, mert bizony ő azt is tud. Vagy legalábbis próbál.

Az új reality show Tila Tequila – Szerelem egy húzásra hatalmas sikert aratott Amerikában, de ugyebár Magyarország nem Amerika. Szerencsére. Bár amilyen értelmi színvonalon tart kis országunk, a Mónika show és a Joshi Barath után egy ilyen produkciónak is lehet sikere. Elvégre ki ne akarna naponta bámulni egy műsort, melyben tizenhat leszbikus nő és tizenhat heteroszexuális férfi versenyez a változatosság kedvéért az ehhez a nemhez is, meg ahhoz a nemhez is vonzódó leányzó kegyeiért.

Csoda-e ezek után, hogy az USA-ban majdnem betiltották a műsort?

Viszont. A produkció az amcsi MTV második legnézettebb műsora volt, ezen pedig kapva kaptak az illetékesek: a második széria forgatása már el is kezdődött.

Ha ezek után valaki kíváncsi a műsorra, hát nyugodt szívvel nézzen bele. Tudják, MTV. Nem a közszolgálati egyes-kettes, hanem a Music Televison.

Persze manapság, amikor már a zenetévéken sem zene megy, hanem a buzulás…
Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását