2024. április 20. - Tivadar

Benkő pornót rendez, sőt be is száll

A lantos elvállalta az Erotika Kiállítás szervezőinek felkérését, pornójelenetet állít színpadra. De ezzel még nem ér véget a küldetés.
2009. április 4. szombat 20:30 - HírExtra
Benkő Dániel szeme előtt egy új cél lebeg, miután kudarcot vallott látogatása a pápánál, következő útja a szexuális szokások feltérképezéséhez vezet. Mint mondja, azért van ennyi kéjgyilkosság, nemi erőszak és úgy egyáltalán erőszak a világban, mert a mindent átható erotikus energiák áramlásában fennakadások vannak. Dániel küldetése pedig nem más, mint annak kiderítése, mi tartozik a szexuális túlburjánzás kategóriájába, és mi az, amitől egyre boldogabbak leszünk és kiteljesedik erotikus énünk.

– Az erotikát tessék végre helyrerakni! A szexuális energiák vonzási körében születnek az újabb generációk, ez mindent áthat. Most Benkő Dánielnek kell jönnie, az én szeretetemre, odaadásomra, őszinteségemre van szükség ahhoz, hogy a szexualitást végre a helyén kezeljük. Az Erotika Kiállításon meg kell jelennem, körül kell néznem és szükség esetén be kell avatkoznom. Felmegyek a mennyországba, a pokolba is alászállok, hogy a diagnózist felállítsam – mondta Benkő Dániel az RTL Bulvárnak.

A lantos egy szexjelenetet fog rendezni a színpadon, még nem tudja, kik lesznek a szereplők és pontosan hogyan fog kinézni a live show, ezt a gyűjtött információk és benyomásai alapján dönti majd el. Később pedig pornófilmet is akar rendezni, amiben a szeretkezés szépségét akarja megmutatni.

– A pornót ne tessék szidni, ne tessék elutasítani, egyszerűen mindenhol jelen van. A pornót úgy kell láttatni, hogy az az ölelés gyönyörét erősítse a kedvesünkkel. Felnőtteknek fogok tartani szexuális felvilágosítást, mert nem a gyerekeknek van erre szüksége, hanem nekik.

Benkő Dániel korábban azért mondott nemet Kovi felkérésére, mert nem akar pornószínész lenni, ő ugyanis egy meghatározó személyiség, akinek diktálnia kell, nem feladatot végrehajtani. De saját elképzelései szerint, saját filmjében hajlandó lesz szerepet vállalni is. A végső cél, hogy Benkő Dániel egy szexuális, erotikus mogul legyen, hiszen saját felvilágosodását és szabadságát is a szexnek köszönheti.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását