2024. május 2. - Zsigmond

Szakít a sztárszínész: elhagyja a szépségkirálynőjét?

Sokak szerint kihűlt a szerelem a sztárpár között. A színészpár egyik közeli barátja szerint messze nem felhőtlen már a viszony Kamarás Iván és Kapócs Zsóka között.
2009. március 6. péntek 10:39 - HírExtra
Egy internetes fórum adta az alapját annak a pletykának, miszerint Kamarás Iván és Kapócs Zsóka nem alkotnak többé egy párt. A Bors utánajárt a dolognak, és megkérdezte az érintetteket. Ám mindketten tagadták a dolgot. Sőt, elárulták, közös nyaralásban gondolkodnak. A hírek szerint múlt vasárnap indultak el az egyiptomi álomútra, amit még Iván Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában nyert.

A pletykák viszont folytatódnak. Jó néhány pesti színház folyosóján hallani suttogást arról, hogy a pár környékén valóban nincsen minden rendben. Beszélnek arról, hogy tényleg különváltak. A kollegák persze rögtön tudni vélik, hogy nem egy harmadik fél jött a képbe valamelyiküknél, hanem egyszerűen csak kihűltek az érzelmek.

A Jászai-díjas Kamarás és párja, a volt szépségkirálynő négy éve él együtt. Magánéletükbe eddig senkinek sem engedtek betekintést. A hírek régóta keringtek arról, hogy mikor jön el az esküvő nagy napja, ám úgy tűnik, e jeles időpont egyre távolabbra kerül.

Hogy a sztárpár jövője hogyan alakul egyelőre nem tudni, de a legutolsó megkeresésre is csupán annyit mondtak, nem kívánják kommentálni az ügyet.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását