2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő! Barack Obama fideszes!

Elképesztő! Nem értjük, Orbán Viktor miért nem közölte a nagyvilággal, hogy 1) Barack Obama tudja, hogy hol van Magyarország, 2) az Egyesült Államok elnöke fideszes!
2009. március 4. szerda 09:59 - HírExtra
Orbánt a marha magyar sajtó és a baloldal azzal cikizte, hogy „hogyan lehetne má’ a válság megoldás egy kormányváltás, talán a kormány tehet az egészről?”. Nos, úgy fest kukoricára kell térdepelnünk és hamut szórni a fejünkre. Hetedíziglen.

Ha ugyanis világválság van, akkor fel kell tételeznünk, hogy máshol is az van. Ha pedig csak minket, meg az ukránokat emel ki az amerikai elnök, akkor nyilván abban a kormánynak van szerepe. Amit ugye 2002 óta az MSZP vezet.

A kiemelés ugyanis megtörtént: azt mondta Barack, meg kell gátolni, hogy "azoknak a problémáknak, amelyek a feltörekvő országokban (!), mint például Magyarországon vagy Ukrajnában jelentkeznek, legyen olyan nagy tovagyűrűző hatása, amely eléri a mi partjainkat". Obama hozzátette, ennek érdekében összehangolt nemzetközi segítséget kell nyújtani számukra (MTI).

Barack Obama tehát egyértelműen fideszes, s immáron vége azoknak a mendemondáknak, miszerint az Egyesült Államok a baloldalt szereti jobban. Az MSZP kapaszkodhat és méltatlankodhat, hogy milyen alapon mer egy másik állam beleszólni Magyarország magánügyeibe. A magyar történelemben amerikai elnök talán 1956-ban kampányolt a hazai baloldal ellen (akkor kommunistának hívták magukat).

Az Egyesült Államok a Fideszt szereti jobban.
Forrás: HírExtra / MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2009. március 4. 11:15
Egyetértünk somipapa. Néhány eszelősnek már a szarról is fidesz jut eszébe. Előre nyalakodnak.Attól nem kell félniük, hogy gerincsérvet kapnak a megerőltetéstől, mert ahol nincs, ott ugye sérv sem lehet.
somipapa
2009. március 4. 10:49
Én meg végre egy normális újságírót szeretnék végre, de azt nagyon !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását