2024. május 22. - Júlia, Rita

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnökének közleménye

A MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezet alelnökeként csatlakozva az MSZP elnökségéhez, kiállok a miniszterelnök-pártelnök által megfogalmazott javaslatok mögött, és határozottan támogatom a gazdasági és társadalmi versenyképességet szolgáló elképze
2008. szeptember 5. péntek 18:35 - Hírextra
Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei alelnökként vallom: a Megegyezés címmel nyilvánosságra hozott elképzelések egyszerre szolgálják valamennyiünk érdekét. Ezek ugyanis lehetőséget teremtenek arra, hogy úgy javítsuk a gazdasági versenyképességet, hogy megőrizzük a szociális biztonságot is.

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetei számára ezért fontosak és támogatandóak az adócsökkentést, a foglalkozás növelését, a gazdaság kifehérítését, az oktatás minőségének javítását, a szociális biztonság erősítését, valamint az országon belüli esélykiegyenlítést szolgáló javaslatok.
Az MSZP álláspontja egységes, és a párt szervezetei támogatják azt a most zajló párbeszédben. Továbbra is az ország hosszú távú érdekeit szem előtt tartva, a megegyezés szándékával képviseljük a szocialisták álláspontját.

Támogatom a pártelnök kezdeményezését, hogy az MSZP közvetlen egyeztetést kezdjen az SZDSZ-el annak érdekében, hogy együtt alakítsunk ki olyan programokat, így például az adójavaslatok végleges formáját, amelyeket a parlamentben a többség támogat majd. Ennek támogatására kérjük a megye szocialista országgyűlési képviselőit.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. szeptember 21. 14:04
szarapova-harapova, te meg bizonyára egy zsid-kom-cig-váladék vagy a felsoroltak testhajlataiból... :)
(pfoj!)
sharapova2008
2008. szeptember 21. 11:51
saxo!Bizonyára Magyar Gárda tag vagy,ha nem,lépj be,biztosan bevesznek,megszolgálod...
saxo
2008. szeptember 20. 17:51
sharapova2008.

Visszaértél Moszkvából, Jolánka? Üdvözlünk itt, szép magyarhonban...!
sharapova2008
2008. szeptember 18. 17:36
Saxo,Te nem akármilyen ürge vagy,ki buktatta meg a "kommunista csürhét"? Te meg a bandád? Öntelt fajankó vagy semmi más!
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. szeptember 7. 17:49
Fújjad csak, csak fújjad, azt a saxo-font! Nagyon szépen szól nálad... ;)
saxo
2008. szeptember 6. 18:21
Tréfálkozol kopasz?
Kohn Roth Béla Manó
2008. szeptember 6. 16:00
szarapova-harapova... (jó étvágyat)
saxo
2008. szeptember 6. 11:30
sharapova2008.

Én nem tájékozódtam az akkori történelemről, hanem megéltem, öcsike....
A kommunista csürhét bizony rendesen megbuktattuk. Azonban akadt pár hazaáruló kommunista, aki a saját hatalma érdekében ránk hozta a nagyveres hadsereget. Még egyszer ilyen már nem fog előfordulni.....

Tájékozatlan viszont te vagy, de nagyon..!
A TV székház ostroma a zsidó-kommunista kormány provokációja volt, a jobboldal fizikai szétverése érdekében.
Nagyon komoly rendőri csapaterő várakozott a közelben, helyszini írányító parancsnoki törzs vezetése alatt. Mégsem avatkoztak be, hanem provokatív módon beküldtek a térre néhány tömegoszlatásra kiképzetlen rendört, hátha "elkap" a tömeg közülük valakit és akkor már jöhet a csapaterő ugye, éles lőszerrel. A tömeg azonban nem bántotta a rendőröket, még a vizágyú vezetőjét is kikísérték a tömegből, nehogy baja essen...Ekkor még galádabb dolog következett. A székházat őrző csekély számú rendőrt is kivonták, magára hagyva, pontosabban a tömeg haragjára bízva a székházban lévő civileket !! Nem a kormányon és a rendőrségen múlott, hogy nem történt haláleset.
No, és kik is a közvetlen felbújtók? Torocskai és Budaházy a rendőrség (pontosabban a Nemzetbiztonsági Hivatal ) fizetett ügynökei.... Az értelmesebb emberek a hasukat fogták röhögtükben, amikor lázítás miatt országos körözés alatt álló Budaházy a rendőrök sorfala között felment a színpadra, elmondott egy lázító beszédet, majd a rendőrök sorfala védelmében elhagyta a helyszínt..

Ha primitív, idióta zsidó-kommunista gyűlölködésre, mocskolódásra vagy kíváncsi, elég ha benézel a stopponthu fórumára, ahol egy szánalmas, belterjes agyhalott társaság csinálja a műsort..Ilyesmiről, hogy partizáninfo, stb már nem is beszélek...

Nem működik már az sem, hogy a nem komunistákat egyszerűen lefasisztázzátok, kedves komám...A lóherét nem érdekli már, hogy minek nézi az ország polgárait néhány elvetemült kommunista.

Az Orbán fóbia sem működik már..
A Rákosi-Kádár féle kommunista bagázsnak negyven évre volt szüksége, hogy erkölcsileg, gazdaságilag tönkretegye ezt az országot. A Gyurcsány-Kóka féle bandának ez már 3-4 év alatt sikerült. Szétraboltak, széthordtak mindent, a nemzetközi zsidóság kezére adták a nemzeti vagyont.
Komolyan gondolja valaki ezek után, hogy az ország polgárai most Orbántól félnek? Hahahaa..!

Igen. A jobboldaltól, - Orbánnal, vagy nélküle - várjuk azt, hogy megszabadítja az országot ettől a rablóbandától. Hogy helyreállítja ezt a romokban lévő országot, noha nem fog menni áldozatok nélkül, és az emberek már teljesen le vannak gatyásítva. Hogy visszaadja az emberek hitét az erkölcsben, a tisztességben, a hazafiságban. És azt várjuk, hogy tisztességes és nyilvános büntetőeljárások révén bűnhődjenek a rablók, tolvajok, akár milyen magas szinten vannak is ma.
sharapova2008
2008. szeptember 6. 05:08
saxo! Tök tájékozatlan vagy a történelemben,hogy mersz ilyen vadmarhaságokat irni! 56-ban nem volt semmiféle "kommunista bukás",hiszen a szoc.rendszer még 34 éven át létezett.Másrészt stilustalan is vagy,mert a "csürhét" nálatok,a jobb oldalon keresd azok között akik felgyújtották a TV-épületét,utcai zavargásokat szitanak,gyűlölködnek és mocskolódnak."Gyökeres változás" ez egyenlő lenne a fasizálódással? Van azt hiszed,hogy nagy vezéred megváltja a világot,a többszörösen bukott volt miniszterelnök lesz a "Megváltó"? Emlékszünk még rá,Isten óvja tőle az országot...!
saxo
2008. szeptember 5. 19:21
Nos.
Ez már a vég, a liberál-kommunista csürhe számára. . Az '56-os kommunista bukás is akkor kezdődött meg valójában, amikor az ilyesfajta "közlemények" kezdtek megjelenni....

Félreértés ne essék, NEM valamiféle "forradalmi helyzetre" gondolok. Szó nincsen semmi ilyesmiről. Ellenben arról igen, hogy kialakult az a helyzet Magyarországon, amely átlendült egy holtponton, és egyre erősebben-erősebben eszkalálódik egy gyökeres változás kikényszerítése irányába. Ez a gyökeres változás - jelenleg - az időközi választások kiírása.

Már semmilyen eszközzel nem lehet megállítani.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását