2024. május 2. - Zsigmond

Szeptember végéig kell megegyezni

Szeptember végéig adtak maguknak időt a szocialisták, hogy megegyezzenek a liberálisokkal - derül ki Lamperth Mónika Népszavának adott interjújából. Az MSZP elnöki kabinetjének vezetője egyértelművé tette, hogy Gyurcsány Ferenc személye nem lesz az SZDSZ-
2008. szeptember 5. péntek 07:05 - Hírextra
A napilap pénteki számában megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy ha csak a miniszterelnök lenne az akadálya annak, hogy elnyerjék a liberálisok támogatását, lecserélnék-e őt, Lamperth Mónika úgy válaszolt: nincs ilyen disputa a pártban.

"Nem találkoztam olyan MSZP-s vezető politikussal, aki erről a témáról kezdeményezett volna velem beszélgetést. A programról akarunk tárgyalni. Szeptember végéig - a költségvetés benyújtásáig - a főbb tételekben meg lehet és meg kell állapodni. Természetesen a költségvetés részleteiben való megállapodásra a parlamenti vita is rendelkezésre áll" - fogalmazott a politikus.

Azt is közölte: nem látja szükségesnek egy rendkívüli kongresszus összehívását és hangsúlyozta: nem készül forgatókönyv kormányfő-cseréről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását