2024. május 2. - Zsigmond

Rémálom, átvert a labda!

A válogatott kapusa szerint az Európa-bajnokságra kifejlesztett új labda okolható a két gólért a magyar-horvát meccsen. Fülöp Márton szerint a játékszer nemcsak őt, hanem Pletikosát is átverte, így alakult ki az 1-1-es végeredmény.
2008. június 2. hétfő 01:21 - Hírextra
- Nagyon gyors meccset játszottunk a horvátokkal, senkinek ne legyen kétsége: komolyan vették ezt a meccset. Éppen ezért szerintem a döntetlen egy jó eredmény!

Furcsa körülmények között született a horvátok gólja, mi történt?

- Azt már a meccs előtt is mondtam, hogy ez a labda a kapusok rémálma lesz az Európa-bajnokságon, szitál a levegőben. Ez történt most is, ráadásul nem vettük fel az embert a pontrúgás után, aki szabadon fejelhetett.

A magyar találat sem egy szokványos gól volt, mit láttál a kapuból?

- Megint csak a labdát említhetem, a játékszer felpörgött, furcsán esett lefelé, Pletikosa nem tudta, hogy hova esik, és végül bepottyant. Sok baj lesz még ezzel a lasztival, nem igazán kapusbarát.

Két meccs alapján mit láttál, mire számíthatnak a magyar drukkerek a dánok ellen?

- Ha ilyen mentalitással és akarással játszunk, akkor akármi összejöhet. Minőségi játékosok alkotják a csapatot, küzdünk egymásért és úgy gondolom, hogy kellemes meglepetést okozhatunk a vb-selejtezőkön.

Záporoznak az átigazolási hírek, állítólag a Stoke City és a PSV is vinne...

- Várom az ajánlatokat, tárgyalóképes vagyok. Eddig nem igazán akartam ezzel foglalkozni, nehogy megzavarjon. Mindenképpen olyan helyre szeretnék igazolni, ahol bíznak bennem és védeni tudok.



Forrás: Samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását