2024. április 29. - Péter

Kásás hosszabbított

Meghosszabbította szerződését Kásás Tamás a Pro Reccónál, plusz egy éves szerződést kötött olasz klubcsapatával, amelynek színeiben két másik magyar ötkarikás aranyérmes, Benedek Tibor és Madaras Norbert is játszik.
2008. június 1. vasárnap 12:25 - Hírextra

A Kemény Dénes irányította vízilabda-válogatott 31 esztendős, kétszeres olimpiai bajnoka kettő plusz egy éves szerződést kötött olasz klubcsapatával, amelynek színeiben két másik magyar ötkarikás aranyérmes, Benedek Tibor és Madaras Norbert is játszik – adta hírül a vlv.hu.

A nemzeti együttes honlapjának értesülése szerint Kásás kontraktusa előnyösebb, mint a korábbi volt. A Recco irányító szeretnék elérni, hogy az immár ötszörös itáliai bajnok Kásás megkapja az olasz állampolgárságot, s ilyen minőségben játszhasson náluk, miként jelenlegi társai közül például Benedek, akinek szintén kettős állampolgársága van.

Kásás a vlv.hu-nak azt mondta, az új megállapodás egyik feltételeként azt szabta, hogy év közben is gyakrabban térhessen haza. Ebben segítheti a szerződés ama pontja, amely lehetővé teszi számára, hogy a következő szezonban csak az Euroliga-mérkőzéseken szerepeljen a Pro Reccóban, a bajnokikon és az olasz kupában nem.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását