2024. május 17. - Paszkál

Európai foci:körkép

Németország: A Bild továbbra is sokat foglalkozik a BL-döntő egyetlen német szereplőjével, Michael Ballackkal. A német válogatott játékosai szerint Ballack könnyei jó ómennek számítanak, és a középpályás - csakúgy, mint 2002-ben, a világbajnokságon - kima
2008. május 25. vasárnap 14:51 - Hírextra
A lap exkluzív interjút készített Timo Hldebranddal, a Valencia ex-válogatott kapusával. A hálóőr kijelentette: szerinte nem szakmai okai vannak a mellőzésének.

Spanyolország:

A Marca megszerezte a Real Madrid "Ronaldo-csábító akciójának" pontos részleteit, amelyből kiderül: a királyi gárda ötéves szerződést kínálna a portugál futballistának, aki évente 9,5 millió eurót keresne Madridban, ezzel a világ legjobban kereső focistája lenne. Fernando Alonso, a Renalt Forma 1-es pilótája kijelentette: nem bánná, ha esős verseny lenne Monacóban, mert ebben az esetben bármi megtörténhet, ő pedig felszabadultan versenyezhetne, mert nincs semmi vesztenivalója. Az AS beszámol Frank Rijkaard és a barcelonai vezetés csatájáról: a holland tréner menesztése után ragaszkodik hozzá, hogy a 2009-ig szóló szerződése szerint neki járó összeget az utolsó euróig kifizesse neki a klub.

Anglia:

Az angol lapok elsősorban a Chelsea-nél történt eseményekkel foglalkoznak vasárnapi számukban. A News Of The Worldnek nyilatkozó Avram Grant menesztése után kijelentette: úgy érzi, a vezetők elárulták őt. A The People szerint Mark Hughes lehet Grant utódja, a szakember már megkezdte a tárgyalásokat a londoni klub vezetőivel. A Mail On Sunday szerint Sir Alex Ferguson már karrierje befejezésére gondol, a skót tréner kijelentette: még legfeljebb két-három évig dolgozik menedzserként a Manchesternél.

Olaszország:

A Corriere dello Sport a tegnapi kupadöntő sportszerű hangulatát emelte ki, a Roma és az Inter is a fair play szellemében járt el az összecsapáson. A La Gazzetta dello Sport beszámol Gilardino klubkereséséről is: a Milan csatára rábólintott a Fiorentina ajánlatára, így napokon belül létrejöhet a klubcsere, míg a Juventus a Liverpoolból elüldözött Riise megszerzésén fáradozik. A Corriere cikkéből kiderül: Robinho, a Real Madrid brazil támadója kész tárgyalni a Milan vezetőivel.
Forrás: Samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását