2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Piquet összhangot ígér

Nelson Piquet Jr., a Renault brazil pilótája azt nyilatkozta, hogy az idei Forma-1-es világbajnokságon tökéletes lesz az összhang közte és csapattársa, a spanyol Fernando Alonso között.
2008. január 21. hétfő 08:11 - Hírextra

"A Jerez de la Fronterában rendezett múlt heti teszten ismerkedtem össze Fernandóval és biztos vagyok abban, hogy optimális lesz a kapcsolatunk. Közös a cél: minél több dobogós helyet szeretnénk begyűjteni és sikeresen akarunk szerepelni a vb-n" - mondta Piquet az O,Globo című brazil napilapnak.

A 22 éves pilóta elmondta, hogy közöttük nem fordulhat elő az, ami a McLarennél megmérgezte Alonso és a brit Lewis Hamilton együttműködését.

Alonso 2006 végén hagyta el a Reanult-t a McLaren-Mercedes kedvéért, ám a wokingi istállónál rossz évet zárt és a 2007-es szezon végén elköszönt a csapattól, majd visszatért a franciákhoz. A vb-t idén a harmadik helyen záró ibériai versenyző és a McLaren viszonya szinte az egész év során nagyon feszült volt. Alonso többször azt nyilatkozta, hogy kevés segítséget kapott. Rendkívül rossz, feszült viszonyban volt csapattársával, Hamiltonnal.

Az idény március 16-án kezdődik Ausztráliában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását