2024. április 29. - Péter

Matthäus az Interben!

Bár elvétett egy jobbkanyart, Lothar Matthäus egy kis kerülővel megérkezett az Inter pinetinai edzőtáborába, ahol Massimo Moratti klubelnök és Roberto Mancini vezetőedző tárt karokkal fogadta. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya négy évig foc
2008. április 12. szombat 12:44 - Hírextra
A vérében van az Inter iránti szeretet, még 15 éves fia, Loris is imádja a milánói kék-feketéket.

- A szobáját teljesen kiltapétázta Inter-poszterekkel, s még az ablakában is lóg egy kék-fekete zászló - újságolta Lothar Matthäus, aki ezekben a hónapokban hazájában végzi a pro-licences edzői tanfolyamot. Ennek részeként külföldi gyakorlatra utazott.

- Öt napig tanulmányozom az Inter első csapatának munkáját. Választhattam volna a Partizan Belgrádot vagy a Real Madridot is, ám én mindig boldogan térek vissza a milánói klubhoz. Azt hiszem, ez az Inter most verhetetlen, biztosan megnyeri az olasz bajnokságot, mert a keretében nem kevesebb, mint 25 válogatott labdarúgó található.

Matthäus elárulta, Patrick Vieirában gyakorlatilag önmagát látja viszont, ugyanolyan nagyszerű érzékkel irányítja a milánói együttes játékát, mint 1988 és 1992 között ő maga.
- Sohasem zártam ki, hogy egyszer Olaszországban edzősködöm, csak azt tartom valószínűtlennek, hogy a német Bundesligában vállalok szerepet - tette hozzá Matthäus, aki az Interben lejátszott 115 mérkőzésén 40 gólt szerzett.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását