2024. május 16. - Mózes, Botond

Bajnok lehet az Inter

Sok kérdésre választ adhat az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi, 33. fordulója, így gyakorlatilag a bajnoki cím is eldőlhet, amennyiben a listavezető Internazionale begyűjti a három pontot a Fiorentina ellen, míg az üldöző AS Roma hibázik Udinében.
2008. április 11. péntek 12:11 - Hírextra
A milánóiaknak ez azért kulcsfontosságú meccs, mert az egyik utolsó nehéznek tűnő összecsapásuk a szezonban, ezenkívül már csak a milánói városi derbi vár rájuk, amelyen nehéz pillanatokat élhetnek át. Az biztos, hogy a kék-feketék frissebbek lesznek, hiszen a firenzeiek csütörtökön az UEFA Kupa negyeddöntőjében szerepeltek és jutottak tovább a PSV Eindhoven otthonában. Azonban emiatt nem lehet leírni a Fiorentinát, mivel a vendégeknek is rendkívül fontos lenne a siker, azzal ugyanis hatalmas lépést tennének a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyük megtartása felé.

A forduló pikantériája, hogy a négypontos hátrányban lévő AS Roma is olyan csapattal találkozik, amely még nem mondott le a BL-indulásról. Az Udinese öt ponttal van lemaradva a Fiorentinától, ami még ledolgozható. A fővárosiakra izzasztó 90 perc vár, főleg annak fényében, hogy szerdán még Manchesterben léptek pályára - és estek ki - a BL negyeddöntőjében. Ugyanakkor jó hír lehet a Farkasok számára, hogy Francesco Totti csapatkapitány vélhetően visszatér az együttesbe, miután sérülése miatt kihagyni kényszerült az angliai visszavágót.

A forduló rangadója azonban mégsem a bajnoki címre hajtó gárdák meccse, hanem a Juventus-AC Milan összecsapás. A hazaiak győzelmükkel bebiztosíthatják harmadik helyüket, míg az ötödik vendégeknek BL-reményeik életben tartásához van elengedhetetlenül nagy szükségük a három pontra. A rangadón a Juventusban Pavel Nedved szereplése kérdéses, míg a Milan a védelemben különböző okok miatt tulajdonképpen cseresorral áll ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását