2024. május 11. - Ferenc

Eto'ót szombatig "megtartanák"

Az FC Barcelona vezetői azt szeretnék, ha Samuel Eto'o, a gárda kameruni labdarúgója még pályára lépne a Sevilla elleni szerdai kupamérkőzésen, valamint a Murcia elleni szombati bajnokin, noha a támadót már várják a válogatottnál, amely a január 20-án kez
2008. január 8. kedd 20:58 - Hírextra

"Már írtunk egy hivatalos kérelmet a Kameruni Labdarúgó Szövetségnek. Samuel számára fontos, hogy játsszon. A szövetségnek és az edzőknek meg kell érteniük, hogy mindenkinek így a legjobb" - nyilatkozta Frank Rijkaard, a katalánok vezetőedzője.

Az afrikai együttes vezetői ugyanakkor hevesen tiltakoznak az ügy kapcsán: "Ez teljességgel elfogadhatatlan. Eto,ó-nak már itt kellene lennie, a szövetségi kapitány csütörtökön jelöli ki az utazó keretet, és ő még együtt sem edzett a csapattal."

A négyszeres Afrika Kupa-győztes kameruniak január 22-én lépnek először pályára, Egyiptom ellen. Később a C csoportban Szudánnal és Zambiával találkoznak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását