2024. június 14. - Vazul
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kirabolták Obama jobbkezét!

Barack Obama amerikai elnök munkatársára kedd éjjel támadtak rá Washington egyik körútján. Tárcáját, óráját és ékszereit elvitték, neki magának nem esett baja.
2010. április 22. csütörtök 10:35 -
Kedd éjjel fegyverrel támadtak Kal Penn színészre, Fehér Házi dolgozóra - olvasható a Borsban, a lap pedig a Washington Postra hivatkozva számolbe a Dr. House című sorozat egykori sztárjának esetéről. Pennre, - aki Barack Obama amerikai elnök 2008-as kampányát is vezette - a Dupont körúton támadtak rá: egy férfi az egyik utcából pisztollyal hadonászva követelte tőle a tárcáját és ékszereit.

Miután a 32 éves Penn eleget tett a felszólításnak, szerencsére haja szála sem görbült. A hatóságok ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, amelyből várhatóan kiderül, volt-e politikai indíttatása a támadásnak.

A színész ugyanis két évvel ezelőtt dolgozott először a demokrata Obama oldalán, aki az elnökválasztás után zsíros állást ajánlott Penn-nek. Egyes sajtóértesülések szerint Penn ugyan imád az elnökkel dolgozni, de szíve visszahúzza a filmvászonra. Folyosói pletykák szerint a napokban be is adta felmondását.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását