2022. július 2. - Ottó
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Időközi választások

Időközi önkormányzati választást tartanak a baranyai Ligeten vasárnap, mert a település képviselő-testülete feloszlatta önmagát - közölte a falu jegyzője pénteken az MTI-vel.
2008. február 1. péntek 11:05 - Hírextra
A polgármesteri székért három független jelölt, Geisz Egon, László Ferenc és Vargáné Szabó Gabriella jelenlegi alpolgármester verseng, az öt képviselői helyre tizenegyen pályáznak. Rájuk a mintegy 440 lelket számláló Liget 336 választópolgára reggel hat és este hét óra között, egy szavazókörben adhatja le voksát - mondta el Mátéka Gyöngyi.

A Komlóhoz közeli település képviselő-testülete tavaly novemberben döntött az önfeloszlatás mellett, mert nem kívánt tovább együtt dolgozni Fodor Ferenc polgármesterrel.
Az MTI önkormányzati körökből úgy értesült, hogy a lépésre a lakosság rosszallása szolgáltatott okot, amiért a falu első embere az adható legmagasabb, bruttó 330 ezer forintos fizetést és költségtérítést vesz fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását